Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (416)

plakát

Paradox (2009) (seriál) 

Ještě počkáme co z toho vyleze. Po 5 dílech zatím dobrý.

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

2** body Teda, dneska to asi schytáme. Patrně jsme v sobě pohřbili dětskou dušičku. [X] Minus 1* bod Tohle není osobní. Usnul jsem a to je automat 1* bodík dolu. Pardon. [X] Minus 1* bod Nějako nás nechytlo téma. [X] Minus 1* bod Já nevím.. jsme ještě v šoku z toho počtu náštěv za včerejší den na náš profil, že se bojím něco napsat. [X] To bylo tak hezky barevné a ztřeštěné, ale pravý tschechische pohádke je krásný pohádke.

plakát

Náhradníci (2009) 

2** body Teda já jsem vážně nepoučitelnej.. Pravidlo číslo 1: netěšit se na film, aneb marketing Vás zblbne!! Včera večer za 3***, dnes ráno za 2** body. [X] Minus 1* bod Vůbec mne to nevtáhlo do děje. Takové ploché, prostě hýbající obrázky s dějem, do kterého jsem se nedokázal vůbec vžít. [X] Minus 1* bod Nějak jsem nepochopil ty náhradníky. Slabší model, model deluxe, policejní, který skáče po kontejnerech jak tarzan křížený s catwoman. Náhradní model a vojenský model.. a tenhle je s turboškrabkou a nanosýtkem, má označení Horst Fuchs. [X] Minus 1* bod Třetí bod odebírá Jíťa a důvod je prostý, chvilková nuda a nezájem. [X] Kdy už konečně někdo zfilmuje "DEN TRIFIDŮ"?? Nebo už jo a já to nevím??

plakát

Mary a Max (2009) 

3*** body Drobet jsme váhali kolik bodů.. Silně na mne působilo to množství hvězdiček. [X] Minus 1* bod Přesto všechno nás snímek chvílemi nudil. Pak zase bavil a pak zase nudil.. [X] Minus 1* bod Jeeeešteeeee chviiiiiilkuuuuu aaaaaaa uuuuuusnuuuuul byyyyych. [X] Příběh byl moc pěkný, konec ačkoliv byl smutný taktéž. Celé to vyznělo příjemně. Zajímalo by nás více informací, které vedli ke scénáři, když už píšou "podle skutečné události".

plakát

Láska rohatá (2009) (TV film) 

Normálně hodnotíme až po skončení, ale v reakci na hulváta C.C.Baxter si dovolíme na základě našich pocitů hodnotit ještě před koncem! Jsme snad také "dementi"? [X] 2** body Jen ať točí pohádky, lepší než koukat každý rok na ty samé pořád dokola. [X] Minus 1* bod Nelíbila se mi hudba či melodie či co to byla.. i přes hudební hluchotu.. a to je co říct [X] Minus 1* bod Mírně neherecké výkony :-) Ale i tak.. je to pro děti ne pro filmové kritiky ;-) [X] Minus 1* bod Zlaté voči.. nevím, a ponaučení z toho plyne? Nehoňte se za zlatem? [X] Tak vida.. dokoukali jsme a přesto jsme nechali počet bodů na které jsme to viděli i během koukání.. to jsou věci totok, že? :-D edit: Doporučuji komentář uživatele "Tommys". Naprosto souhlasím!

plakát

We Shoot with Love (2009) 

4**** body Já bych dal 5, ale přeci nepujdu proti Jítě :-) [X] Minus 1* bod Prý za tu střelbu, ta se nelíbila [X] Ale tohle nás velmi upoutalo, vážně zajímavá věc.

plakát

Pravěk útočí (2007) (seriál) odpad!

odpad! Nene!! to není ani vtipné.

plakát

Kletba Růžového pantera (1983) odpad!

Odpad!Klasická americká vykrádačka, která originálu nesahá ani po úvodní titulky. [X] Nemám je rád... [X] edit: tak to není vykrádačka, ale o to horší to je!!

plakát

V (2009) (seriál) 

Fíha, vypadá to na částečný průšvih, ale dáváme šanci :-)

plakát

Anatomie lži (2009) (seriál) 

Mno... po jednom díle... moc okaté, moc nucené, moc připomínek. Nemá šanci..