Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (52)

plakát

A.C.O.D: Děti rozvedených (2013) 

Může rozvod poznamenat psychiku dítěte natolik, že si to ponese celý život? Vážné téma pojaté dost s nadsázkou a humorem. Nejlepší byly konečné záběry, kde se na toto téma ptali lidí. Zajímavé je, že právě děti rozdevených rodičů neprahnou po sňatku, neboť nevěří na šťastné manželství. Je to tak, sama jsem z rozvedené rodiny a představa, že bych něčim takovým měla projít, mě upřímě děsí. A co vy, patříte taky k A.C.O.D.?

plakát

Babadook (2014) 

Ten uřvanej fracek mi lezl tak na nervy, že jsem spíš fandila Babadukovi, ať ho co nejdřiv sežere, zabije, rozkuchá, prostě cokoliv, ien ať ten malej smrad drží hubu. Bohužel ten jeho řev rval uši i Babadukovi, tak se po většinu filmu jen schovával ve stínech a ne a ne spratka sežrat :-(

plakát

Babovřesky (2013) 

Co jsem od filmu očekávala, to jsem taky dostala. Vtipné, milé, jednoduché. Nevím co se na tom spoustě lidí nelíbí, vždyť tohle je prostě Troška. Ale každý máme jiný vkus. Za mě 4*.

plakát

Croodsovi (2013) 

Ta ta tááá! Absolutní špička mezi animáky.Krásně barevné a hlavně vtipné. Originální hlášky a scénky (rodinné foto, boty,..) Přijde mi, že poslední dobou se hodně čerpá z Avataru, ani tady to neni výjimka. Ale Croodsovi jsou mnohem lepší! Určitě doporučuji všem. A nezapomeňte, neustále se bojte!

plakát

Čarovný les (2014) 

Velká škoda druhé poloviny, která snižuje kvalitu dobře rozjeté vtipné pohádky.

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

Povídka Rodrigueze byla výborná, ostatní nic moc.

plakát

Díra (2019) 

The Panna Cotta is the message. 🐌

plakát

Dům na konci ulice (2012) 

Začátek je dost nudný a zdlouhavý, ale posledních 20 napínavých minut to vylepšilo.

plakát

Feel the Beat (2020) 

Příjemná oddechovka na zlepšení nálady 😊