Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (59)

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Máte rádi perverzní humor? Urážení lidí bez jakýchkoliv hranic? Baví vás koukat, jak si někdo dělá srandu z "hustejch rapperů"? Dokážete vypnout mozek a nechat se jen tak bavit zhovadilostí, která je založená jenom a pouze na výše zmíněném? Pak pět hvězd a restekp!

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Až na pár podstatných rozdílů poměrně dobré filmové zpracování knižní předlohy. Výborná kamera, skvělá hudba. Co jsem od filmu čekal, to jsem také dostal. Nic víc, nic míň. Tříhvězdičková spokojenost.

plakát

Andělské oči (1994) 

Nejspíš bych dal tři hvězdy, jenže musím jednu přidat - za výkon Jiřího Lábuse v roli rozběsněného holiče. Ta prostě nemá chybu.

plakát

Apocalypto (2006) 

Jednoduchý plytký příběh, zbytečně množství brutality, nuda. Jednu hvězdičku dávám alespoň (občas) za kameru. Jinak to byla opravdu ztráta času. Gibson je rozhodně lepší herec nežli režisér. A to nemyslím jako poctu.

plakát

Arachnofobie (1990) 

Působivý horror, domnívám se, že pro osoby trpící touto fobií je to dílko naprosto nestravitelné. Ač nejsem arachnofobik, spousta scén působí opravdu hodně přesvědčivě až z toho běhá mráz po zádech. Navíc komediální prvky dokážou tuhle nálož docela dobře odlehčit. Bravo - 80%.

plakát

Babel (2006) 

Osudy lidí, do kterých zasáhne puška v dětských rukou. Film měl být asi silný, nicméně klidně mohl být i o 30 - 40 minut kratší, rozhodně by mu to prospělo. Nemohu si pomoci, ale velký dojem to na mne nezanechalo. Jak byl Amores Perros špičkový film, 21 gramů taky nebyl špatný, tak tady už je to o poznání horší. Ale snaha se cení. V mém případě dvěma hvězdami.

plakát

Bobule (2008) 

Vcelku příjemná nenáročná komedie se spoustou chyb, které však člověk rád promine při záběrech na vinice a Terezu Voříškovou :) 2,5 hvězdy

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Strhující podívaná napumpovaná akcí a adrenalinem. Netuctový akční thriller, který stojí za to vidět víckrát.

plakát

Bruno (2009) 

Ali G byl dobrý film, Borat je naprosto nepřekonatelná perla. Cohenův humor a styl mi vždycky sedl, těšil jsem se tedy i nyní. A viděl jsem sračku, kterou od odpadu! zachránilo několik málo vtipných scén. Velké zklamání.