Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (64)

plakát

Absolvent (1967) 

Naprosté zklamání. Děj skoro žádný, zápletka tuctová, konec až trapný. Div, že jsem neusnula... Co lze ocenit, je hudba.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Od tohoto filmu jsem docela dost čekala, hodně lidí mi ho doporučovalo a i zde je poměrně populární, a proto mě hodně sklamal. Mladá střelená dívka s nepříliš jednoduchým dětstvím si hraje s mužem, o kterém ví jen to, že je tak trochu cvok a prodává v sexshopu. Jemu se to evidentně líbí. Když se pak konečně střetnou, ani se navzájem nepředstaví a rovnou se spolu vyspí. Co si ale podle mě zaslouží uznání, je, když Amélie začne pomáhat lidem a škodit protivnému zelináři. Navíc přidávám bodíky za sebevražednou rybu.

plakát

Animal Collective: ODDSAC (2010) 

Toto dílo představuje nepopsatelný zážitek. Hra hudby, barev a hraných scén, kdy nikdy nevíte, co přijde v dalším záběru, může opravdu vyvodit zážitel fyzický. Upřímně doporučuji si před filmem dojít na záchod, je to vážně psycho.

plakát

Avatar (2009) 

Od tohoto filmu všichni hodně očekávali a proto je poměrně sklamáním. Do své doby nejdražší film se stejně drahou reklamou, bez které by se nikdy tak úspěšným nestal. Zcela nepůvodní téma, které zná každé malé dítě například z pohádky o Pocahontas. Kdyby nebyl film 3D, nic moc by se asi taky nestalo. Co oceňuji, je krajina na planetě Pandora, ta je opravdu moc pěkně vyvedena. Co se ale Pandory týče, taky mohl autor vymyslet lepší a originální název plateny, Pandora je totiž ve skutečnosti jeden z měsíců Saturnu a tam být život asi určitě nemůže... Film Avatar je suma sumárum na plátnech kin docela pěkně vypadající sci-fi/fantasy, které ale na nepříliš veliké obrazovce televize asi nikdo neocení. Navíc by mohl být film mnohem kratší, děj je téměř o ničem. Jak říkám, taková moderní sci-fi Pocahontas.

plakát

Bigbít (1998) (seriál) 

Tenhle seriál by měli povinně sledovat všichni! Možná by je pak přešly kecy typu, jak to bylo za komunismu skvělý a že se lidi vlastně měli dobře. Skvělá ukázka života za minulého režimu z pohledu rockerů, kteří to tenkrát opravdu neměli lehké.

plakát

Bílé jako sůl (2011) odpad!

Již dlouho sem neviděla takto zbytečný film. Příběh nudný a chvílemi docela absurdní, herecké výkony špatné, dialogy bez emocí atd.

plakát

Blonďatá a blonďatější (2007) 

Oddechová komedie o dvou hezkých hloupých blondýnkách, které mají víc štěstí než rozumu. Rozhodně si nemyslím, že se jedná o jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděla, i když je pravda, že znovu už ho vidět nemusím. Navíc musim ocenit, že film si na nic nehraje, prostě to měla být komedie o hloupých blondýnkách a ta to taky je.

plakát

Bojíte se tmy? - Série 6 (1999) (série) 

Docela nápaditý seriál. Dodnes se mi vybaví scény, které mě v dětství strašily.

plakát

Byl jsem mladistvým intelektuálem (1999) 

Skvělá parodie na klasické hororové snímky s výborným obsazením plná humoru. Nejlepší hláška: "Do prdele, intelektuálové!"

plakát

Cesta na Měsíc (1902) 

Na to, že se jedná o filmový pravěk, tenhle film má nápad, příběh i vtip - klobouk dolů!