Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Robert Downey Jr.

Robert mě vždy inspiroval nejen díky jeho hereckému talentu, ale především jeho obrovské vůli. Ukázal se být velkým člověkem, když se dokázal odrazit ze samého dna a přes všechny jeho drogové a alkoholové aféry se stát jedním z nejoblíbenějších, nejlepších a nejúspěšnějších herců současnosti. Velký již jako Chaplin, ještě větší jako Tony Stark a Iron Man.

Tom Hanks

Ačkoliv má už nejlepší herecká léta zřejmě za sebou, nikdy bychom neměli zapomenout na jeho životní role ve filmech: Forrest Gump, Philadelphia, Trosečník , Zelená míle a Apollo 13.

Benedict Cumberbatch

Vycházející hvězda britského filmového průmyslu. prozatím Sherlock, ale tím to jistě nekončí

Ralph Fiennes

Herec mnoha tváří. Nejlepší záporák: Voldemort, Červený drak. Největší sympaťák: Nepohodlný

Johnny Depp

Willi Wonka, Jack Sparrow, Sweeny Todd, střihruký Edward...možná by se našel někdo, kdo by dokázal ztvárnit jednu z těchto postav. Jen Johnny Depp je však umí ztvárnit všechny tak, že se všichni posadíme na zadek.

Jude Law

Jude dozrává jako víno. Obdivuhodné výkony ve filmech: Nepřítel před branami, Sherlock Holmes a Anna Karenina. Něco mi však říká, že to nejlepší má teprve přijít.

Bradley Cooper

Přiznávám, že Bradley se nedostal do mé top desítky čistě jen skrze svůj herecký talent. To ale neznamená, že by ho snad neměl, naopak, obrovské charisma už prokázal ve filmech Limitless a Terapie láskou.