Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Sherlock

Sherlock (2010)

Současná tvorba BBC je na úrovni, o které si můžeme v našich krajinách jen tiše snít. První série mohl být náhoda, ale Sherlock svůj triumf zopakoval i podruhé a potřetí. Chytré, nápadité, svižné a tak velmi britské, že z toho hřeje u srdce. Pánové Cumberbatch a Freeman jsou ztělesněním hereckých bohů a namísto polehávání na hoře Olympu nám připravují to nejlepší, co se kdy z díla A.C. Doyla udělalo.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Já na sci-fi příliš nejsem, ale tenhle seriál je podle mého názoru velmi dobrý. I když jsem se obávala, že časem už nebudou nápady a díly budou jako přes kopírák, tak se to nestalo. Na serál se každý pátek ráda podívám.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Kdykoliv se dívám na MR. Beana, zazní tyto věty :" Bože to je kravina" ... "Atkinson je geniální" ..."Nee, já asi umřu smíchy" a tak to má být !! Jsem skutečně ráda za to, že si mohu jednou za čas vychutnat dávku nezaměnitelného anglického humoru a opravdu ze srdce a upřímně se zasmát největšímu komikovi současnosti...

Dr. House

Dr. House (2004)

Nevím kdo postavu doktora House vymysle, každopádně, trefil se do černého. Není to jen obyčejná slátanina z lékařského prostředí, každý díl je skvěle promyšlený. Na obsazení si nemůžu v žádném případě stěžovat. Doktor House to jsou: nezapomenutelné hlášky, nezapomenutelný Laurie a nezapomenutelný zážitek.