Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Donnie Darko (2001) 

Přesně, jak mnozí píší, film nemusíte pochopit k tomu, aby jste si jej užili. Mě však přišel od kamaráda do ruky článek, který mi vše vyjasnil. Upřímně si netroufám říci, jestli bych film po druhém, třetím a dalším shlédnutí pochopil tak, jako díky tomuto rozboru, ale teď už to zjišťovat nemusím :) PS: Patrick Swayze opravdu necítil strach a rozdával lásku všude okolo :)

plakát

L. A. - Přísně tajné (1997) 

Jeden z těch filmů, co vás donutí uvažovat o tom, co ze své TOPky vyřadíte (pokud už ho tam nemáte) ;]

plakát

Lásky čas (2013) 

Milý film se spoustou "trapných" scének (naštěstí opravených :]) Dokonalý, zábavný Bill Nighy a neskutečně nudná Rachel McAdams. Konec filmu opravdu dojme, a alespoň na chvíli si uvědomíte, jak hezky se dá prožít i naprosto obyčejný den.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Není to jeden z těch seriálů, kde už po konci prvního dílu netrpělivě vyhlížíte díl druhý. Seriál vás vtáhne až tak po pátem díle, ale o to silněji! Opravdu skvěle propracovaný, troufnu si říct reálný seriál, který ač se odehrává v jiné době a obsahuje mnoho z fantasy, tak se z něj dá přirovnat mnoho k dnešní době, k dnešnímu světu. Perfektní obsazení! Záporné postavy opravdu nenávidíte, s kladnýma zase táhnete za jeden provaz. Po 1. sérii se stal mým top seriálem a ani po 4. sérii se nic nemění a hádám, že ani měnit nebude. SPOILER! Akorát ty vraždy oblíbených postav mě už tak trochu serou :) Nadruhou stranu, není nad to, když se o své oblíbené hrdiny každý díl strachujete, jestli přežijou či ne.

plakát

Spring Breakers (2012) odpad!

Dokonalý příklad zbytečného filmu.

plakát

Plán útěku (2013) 

Kluky mám rád, snažili se. Film ale nedokázal navodit to pořádné napětí a z akčního filmu se ke konci stal spíš pohádkový, to bohužel nestačí.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Walter Mitty, tenhle film vypadal slibně. Ze začátku nějaké to seznámení s hlavním hrdinou, po chvíli nějaká ta akce, děj se začal rozjíždět a najednou... závěrečné titulky. Měl jsem pocit, jako by mi někdo pustil film a v půlce ho vypnul. Škoda, film měl rozhodně na víc.

plakát

Megalodon (2002) odpad!

Strašná kamera, strašné "herecké" výkony, děsivé animace a jako lahůdka nakonec nesmyslné úmrtí. SPOILER! Ale vážně, ty animace... např. ten výbuch megalodona, lepší výbuchy jsem zvládal v grafických projektech na střední škole. Docela by mě zajímal rozpočet filmu, bohužel jsem ho nikde nenašel.

plakát

Zmizení (2013) 

Silný filmový zážitek stojící hlavně na perfektních hereckých výkonech dvou hlavních představitelů. Ve filmu se nevyhnete ani kontroverzním tématům, u kterých budete sami přemýšlet, jak daleko by jste byli schopni zajít. Celkovou atmosféru ještě podtrhuje ta správná pochmurná hudba. Plný počet i přes to, že takové konce opravdu nenávidím :]

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Krásně potemnělé vyprávění, super zpomalovačky, úžasné souboje, dokonalé vizuální ztvárnění a to vše podtrženo výborným audio doprovodem. Víc superlativů ze sebe snad ani nevysoukám, prostě orgasmus na plátně. Navíc je to film, kde se mi do paměti vryl skvělý, neskutečně charismatický herec - Gerard Butler.