Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Falcon Lake (2022) 

Uživatel PRASÁK mi mluví z duše. Od filmu jsem měla vysoká očekávání, která se bohužel nenaplnila. Ráda jsem po čase zhlédla francouzský snímek a poslechla si hovorovou francouzštinu. Ve filmu je krásná příroda a oplývá mysteriózní atmosférou. Nicméně na nějaký děj jsem čekala marně. Jedná se pouze o sérii jakýchsi situací, některé scény jsou zajímavé, některé už méně. Ani závěr mě příliš nenadchnul.

plakát

Šarlatán (2020) 

Na české poměry místy opravdu drsný a explicitní film, který jsem měla v hlavě ještě hodně dlouho po skončení. Hlavně tedy ten závěr mě přiměl vyhledat si o Mikoláškovi víc informací.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Odvážné, provokativní a úžasně nekorektní. Sleduji už podruhé a opět mě to nepřestává bavit.

plakát

Bang Gang (une histoire d'amour moderne) (2015) 

Jelikož je to režisérčin první snímek, buďme shovívaví. Upřímně jsem se u filmu bavila, i když ten námět není kdovíjaký; parta dospívajících Francouzů pořádá house party plné chlastu, drog a sexuálních orgií, do čehož je vpletená romantická linka. Jak už jsme u francouzských filmů zvyklí, opět je k vidění explicitní nahota. Některé záběry aspirují na umělecké a podle mého to nevyšlo zas tak zle. Jediné, co mi celou dobu vrtalo hlavou, bylo: "Kde sakra vyhrabali tak škaredé herce?!"

plakát

Je vous souhaite d'être follement aimée (2015) 

Snímek natočený v typickém francouzském stylu - realistické záběry, neupravení lidé, explicitní nahota,... Bohužel mě to nebavilo. Příběh nijak zvlášť zajímavý, dlouhé prázdné scény bych ocenila spíše v jiných filmech, zde to jen prodlužovalo nudu. Jediné, co se mi opravdu líbilo, byla hudba.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Steve měl ty malý spratky zmlátit hned, jak si na něj otevřeli hubu. Případně tedy po tom incidentu se psem. Nedokážu si představit, že by si tohle někdo normálně nechal líbit. No ale každý jsme jiný, a když pominu tohle, jedná se o dost znepokojující a realisticky natočený snímek plný násilí, zoufalství, nespravedlnosti a beznaděje. Celkem dost mě to vzalo.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Boží film! Nejlepší díl ze všech.

plakát

Postřižiny (1980) 

Asi mi ta poetičnost někam unikla, krom toho mi byli Pepin i paní sládková neuvěřitelně protivní. A nakonec všeho dobrého mi Magda Vášáryová nepřijde jako žádná krasavice, spíš naopak.