Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (143)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Nevtíravej humor, vtipný příhody a tak celkově příjemná komedie s hereckým obsazením který neurazí :) o Reese Witherspoon jsem neměla nijak valné mínění, ale do tohohle žánru se její sladkej xichtík přesně hodí ;)

plakát

Adamovo tajemství (2003) 

Asi tak do poloviny filmu se nic pořádnýho neděje, pak se začne něco málo rozvíjet, ale to je tak slabý, že ani nemá cenu to tady rozpitvávat. V každý druhý scéně je sex a navíc ještě takový sex, který nemá ani trochu nějaký vášně nebo erotiky. Takže když to shrnu, tak je to film bez jiskry a nápadu, nudný a nedomyšlený... zbytečný timhle zatěžovat přehrávač, fakt...

plakát

Akce nemluvně (2006) 

Chvílema dost nabitá vtipná akční podívaná (pro Chana typická) a navíc v hlavní roli super roztomilý batole, ale za slabý děj musim nějakou tu hvězdičku zase ubrat...

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Super skvělá trochu strašidelná pohádka jako dělaná mně na míru - s mýma oblíbencema - Johnny Depp, Helena Bonham Carter a Anne Hathaway... a navíc od nepřekonatelně nekonvenčního Tima Burtona, nezklamal.. I přes skoro dvouhodinovou stopáž měl příběh spád a pořád se něco dělo, a navíc NEJ hláška - "Hučkář fixluje! Utnout hlavu!" u toho jsem se fakt musela smát a to nahlas a dlouho :D Prostě úžasně ponurý příběh plný ošklivých děsivých xichtíků, který si ale stoprocentně zapamatujete, a navíc s optimistickým koncem, co víc chtít, já jsem naprosto spokojená :)

plakát

Ali (2001) 

Některý scény byly zbytečně zdlouhavý a tak se mi zdál i celkově film dost nekonečnej. A když už jsem u těch výčitek, tak mi taky malinko vadilo to náhlý přeskakování od jednoho děje k druhýmu (Ali trénuje na ulici a najednou střih a je doma v pelíšku se svojí přítelkyní).. Kdyby to malinko zkrátili a ještě víc se zaměřili na konec, kterej mi připadal tak trošku useknutej, tak by si to 4 hvězdičky zasloužilo, ale takhle jenom 3..

plakát

Apocalypto (2006) 

Dokonale zpracovaný film, u kterého se rozhodně nudit nebudete.. výborné maskování herců, dost realistické řekla bych a propracované do nejmenších detailů.. ale pro slabší povahy nedoporučuju, některé záběry jsou fakt nechutný.. :)

plakát

Appaloosa (2008) 

Tenhle western nemůžu okomentovat nijak pozitivně, protože mi celý děj přišel dost fádní a takový "nemastný neslaný". Film má holý nepropracovaný děj, který by ale pravděpodobně kvůli slabému námětu nemohl být přepracován lépe ani sebelepším režisérem. Politovat musím také Renée, která v tomhle filmu přijala roli tak naivní a nerozhodné pipky, která mi byla vyložené nesympatická, a potřebovala by spíš proplesknout, než aby ji zabezpečoval stárnoucí rádoby-šerif, u kterého se pravděpodobně projevují počáteční syndromy Alzheimera :)

plakát

Asterix a Vikingové (2006) 

Neřikám že to bylo špatný, ale ze starých dobrých Asterixů už toho moc nezbylo.... docela mi vadilo jak všechno museli za každou cenu modernizovat, třeba tanec nebo ten týpek se zlatym řetězem na krku, škoda no.. scének u kterých jsem se tam zasmála bylo fakt minimálně :(

plakát

Batman začíná (2005) 

Začátek filmu jedna velká nuda, připadalo mi to jako by nevěděli jak to všechno začít a sesmolit, ale pak už to začalo být zajímavější... několik hororových lekaček dokořeněných zvukovými efekty a na nic moc začátek jsem uplně zapomněla ;) byla jsem ale dost zklamaná z Batmana (Ch. Bale) - byl dost starej na to že měl hrát mladýho kluka, určitě mohli vybrat lepšího a hezčího :) žádnej odvaz to pro mě nebyl, takže tak lepší průměr..

plakát

Bez předsudků (2009) (TV film) 

V některých okamžicích jsem se smála, ale musim uznat, že kdyby to byla divadelní hra a navíc o něco kratší, pak by to určitě mělo mnohem lepší účinek. Na film to bylo zbytečně jednotvárné a strohé.