Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád, přesto, nebo spíše právě proto, jsem se tomuto filmu kvůli názvu a plakátu dlouho vyhýbal. Ale bohužel jsem se jej nakonec přece jen rozhodl zhlédnout. První hodina v podstatě odpad s legrací typu dítě se nám pokakalo či dítě Jackiemu ohryzává bradavku. Na chvíli se to zlepší díky celkem zábavné pasáži, kdy se v jednom bytě sejde spousta lidí, a následné autohoničce. Pak je to ale zase o ničem, tedy až na závěrečnou akční pasáž (dobrá práce s hudebními nástroji). ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Filmy jako tento si vždycky pustím na odreagování, s tím že se pobavím, zasměju a vymeju mozek. Bohužel jsem si bohužel vymyl mozek, posléze ještě oči a šel se podívat po něčem lepším. Ani tak nevadí, že zápletka je ohraná, ale celé to bylo takové r-o-z-t-a-h-a-n-é a těch 134 min není obhajitelných (vzhledem k tomu, že polovinu stopáže někdo ječí a čumí na dítě). Nemám moc rád Hong-Kong produkci a tak je chyba asi ve mě, při těch afektovaných výkonech a uřvaných dialozích mě postavy vyloženě s..ou. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní akčněkomediální oddychovka, která prostě naprosto jednoduše splní to co se od ní očekává a to nenásilně a hlavně výborně zabavit. Jackie Chan je tady opět tradičně skvělej, choreografie soubojů parádní a celková svižnost příběhu je na 134 minut až zarážející, škoda že se to v závěru zvrhne až na moc velkou blbinu, i když stále se skvělou akcí a že příběh je takovej dost tuctovej, ale ono to v konečným účtování na zábavnost nemá stejně vůbec žádnej vliv a o to jde ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan opět trochu víc pro děti, ale tentokrát docela stravitelně. Možná se tady v první půli moc málo kope a to dítě na můj vkus až moc řve. V druhé půli tohoto docela dost dlouhého snímku se to ale docela rozjede a Jackie začne mlátit, tak jak to máme rádi. Takže nakonec docela příjemná Chanovka, určitě o hodně lepší než rodinné taškařice co točí v Americe (Tuxedo, Medailon apod.) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč nemůžou v Hong Kongu natočit s Jackie Chanem pořádnou akční komedii, aniž by se musel Jackie pitvořit, dělat ze sebe šaška nebo magora a hrát si na ubohou chůvu. V tomto filmu sice najdeme kupu klasických akčních kung-fu scén a Chan ukáže, že stále má na všechny ty krkolomné záběry. Jenže většina stopáže jsou jen trapné scény o krádežích nebo starání se o batole. Korunu tomu všemu přidá scéna z mražáku, kterou si mohl scénárista odpustit a je jen škoda, že mu při psaní závěrečných scén filmu ruka neumrzla. Někdo nedá na Hong Kongské chanovky dopustit, já s ohledem na výtvory typu Akce nemluvně, Mýtus, New Police Story či Krotitele upírů musím konstatovat - zlaté starší hollywoodské chanovky. Je to smutné, ale je to tak. Hudba: Chan Fai-young & Hilarious ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Podle Bennyho Chana bylo natáčení jeden z nejhorších zážitků jeho kariéry. Dítě totiž během natáčení neustále křičelo, usínalo a během jeho pobytu na place museli být všichni filmaři potichu a dorozumívat se jen posunky. Kvůli těmto problémům se produkce filmu protáhla a překročila stanovený rozpočet. (Raztubyl)
  • V cameo rolích policistů v obrněném voze se ve filmu objevují herci Nicholas Tse a Daniel Wu. (Raziel811)

Reklama

Reklama