Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (368)

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Ano lepší než předchozí první díl. Atmosféra strašidelného domu (ticho, tma, panenka, která v sobě ukrývá ďábla) a Sandberg. Díky němu, to nebyl totální odpad jako první díl. Díky tomuto pánovi, který má určitě dobrý potenciál se vyvinout v dobrého režiséra duchařin, tento film měl i sklony k lekačkám a strašení. Jenže má to své ale, Zhasni a zemřeš ve mě vyvolalo více děsivější momenty, než udělat pokračování annabelle. Co taky očekávat od filmu, který bude na stejné brdo.. opět panenka, která bude strašit, zabíjet...takže vlastně žádné očekávání ani být nemůžou, že by se přišlo s něčím novým (kromě hereckého obsazení). Raději uvítám Lights out 2, než Annabelle 3.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Po delší době v letošním roce, tu máme skvělou ba co báječnou podívanou, plnou perfektních hlášek v podání Samuela. K tomu dopomáhá Ryenolds alias bodyguard (přitom je to stejný zabiják jako Jackson). Do toho samé zbraně, akce, pár soubojů a zase hlášky. Ten pocit, čím víc se snažíte dostat zabijáka na cestě k soudu, tím víc je blíž. Málem bych zapomněl impozantní hudba do starých let se zpomaleným časem (matrix) uprostřed klubu, se svojí milovanou ženskou, která dokáže rozmlátit hubu komukoliv v klubu ! Tak tohle byla perla pro pobavení jak uprostřed tak i na konci filmu.

plakát

7 životů (2017) 

Wirkola neudělal nikdy nic špatného a kupodivu tomu není jinak ani zde. Smekám nad nápadem 7 sester. Děj se sice pořád točí jen kolem toho -riskuj a přežij nebo buď dopaden a umři, i přesto pomalý rozjezd nabírá na rychlém spádu, který vás nenechá vydechnout ! Nečekaný zvrat na konci, dokáže možná trošku naštvat ale vše správně skončí jak má. Výběr sympatických hereček se také povedl.

plakát

Dej si pozor! (2016) 

Každý má jiný smysl pro humor - bohužel pro mě ani jedno zasmání (sám sebe se ptám, proč je v žánrech uvedená komedie ? ). Nápad filmu ORIGINÁLNÍ (něco co tu asi ani nebylo, nebo nevím o tom). Pokud ale Chris udělá z hlavního hrdiny (děcka) psychopata, toužícího všechny vyvraždit jen kvůli jedné osobě jsem pro, ale kde je potom ta drsnost, krev, brutalita... ? Působí to jako z nějakého Thrilleru pro děti. Pokud dojde na akci vše je DOST rychle sesekané, v rychlém sledu dění nevidíte ani pořádně vraždu jak to udělal a výsledek např. chybějící možnost vidět plechovku od barvy zapíchnutou v obličeji jedné postavy (kromě oběšení pomocí zahradního traktůrku...). Australské filmy dokáží vždy něčím potěšit, nejsou tak časté v hororovém okruhu. Tohle ale působí jako jednohubka, přitom se z toho dalo vytěžit mnohem více.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Nejslabší článek všech pirátů doposud. Johnny Depp zachraňuje svým vtipným humorem a hlášky filmy jak se dá.. ale to je málo. Prostě i kdyby se našel jakýkoliv nový slavný pirátský nepřítel, chce to nějaký nový nápad, který tu ještě nebyl. Nemluvím o dalších postavách, tam vtip a sympatie ani nic jiného člověk hledat nemůže.

plakát

Přicházejí v noci (2017) 

Nějak mi tam chybí v těch žánrech slovo DRAMA, kterého tu je víc jak té hororové části. Celý film si tu hraje na city, bolest, utrpení, psychologické prožívání a chování postav. Tohle dílo je dost náročné a pro diváky, kteří hledají nějaké to odreagování, kde je nějaké napětí, strach a spousty krve se nedočkají. Najde se zde řada nevysvětlitelných věcí, což svým způsobem ubírá filmu na atmosféře a pochopení, co, proč, jak, kde, odkud se to vzalo, kým byl pes nakažen, jak se dostal zpět atd. Nejvíc dokáže naštvat, že se všechno odehrává v prostorech menších lesů, kde ta temná noční atmosféra je úplně ideální- bohužel zde nevyužita.

plakát

The Houses October Built 2 (2017) 

Rozuzlení, které vám přinese konec, dokáže ten předchozí film i tohle pokračování trošku více znechutit. Bylo to dobře stavěné na neznámých osobách, temné a plné očekávání, kdo tohle dělá, kdo je sleduje. Bohužel, tenhle nepovedený závěr dokáže vypovědět, že jde o úplnou v celku blbost.. nekoná se zde žádná zběsilá jízda, vyvražďovačka nebo očekávaný napínavý konec kdo přežije. Masky působí primitivně, neefektivně, nehledně na to, že jsem nedávno shlédnul remake filmu IT a nutí mě to srovnávat i ptát se - čeho bychom se tu vlastně měli bát ?

plakát

Scare Campaign (2016) 

Reality show se vším všudy a jak má být ! Konečně Je tu tvorba pro rok 2016/2017 z Austrálie a je se čím chlubit.

plakát

The Monster (2016) odpad!

Nebýt té ,,potvory,, přibude u mě další do sběru odpadů ! Šílenost neskutečná, Bryan Bertino by měl přestat psát totálně ožralý a zfetovaný. Přitom filmek The strangers (oni) byl celkem solidní. Nevím kým se nechal inspirovat ale to stupidně deb*lní chování pouze 2 POSTAV, které jsou hrdinky filmu a vy je musíte trpět od začátku až do konce je síla. Nejdříve má jedna větší krámy než druhá asi tak do půlky filmu...poté přijde druhá půlka, kdy najednou všechno naštvání, nervy a strach jde stranou... prosím nechoď tam, mám Tě ráda, bože i já měla krámy, promiň utřeme se navzájem, pomazlíme a všechno je jak má být. Vlastně tohle mě dodává hladinu adrenalinu, když na to vzpomínám, odpad bude to pravé hodnocení a proč ? Pokud se i přes deb*lní dialogy dostanou k závěru, mají se rádi, opusinkují se... z ničeho nic přijde skvělý plán ! Já Tě zachráním, odlákám pozornost a ty utíkej. Bože to nesympatické narozené dítě se k ní vrátí s kladívkem, klepne potvoru ta uteče a máma umře ? Takže vlastně něco napíšu, jen abych ji zabil aby umřela zbytečně. Woow, už dlouho mě nic nevytočilo.