Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Halloween 4: Návrat Michaela Myerse (1988) 

Mě se to líbilo. Díl který má takové lehce akční nadání, pěkné Gore efekty, děsivou atmosféru, lehký humor a hlavně Halloween. Jen má tady Michael nasazenou masku jak debil, ale za to se pohybuje výborně, lepší ja v prvním dílu, čímž ale neříkám, že je to lepší než li první díl. 90 %. P.S Scéna kdy jede Michael v náklaďáku a Loomis proti němu střílí, je fakt drsná.

plakát

Halloween II (1981) 

Masakr v nemocnici, zjištění spojení mezi Michaelem a Laurií, pěkná atmosféra, pekelná hudba, snad jen ty divné Michaelovo pohyby bych vytknul. Jednoduše 80 %.

plakát

Warrior and the Demon (1969) 

Tak tady se Carpenter zase trochu zhoršil. Já myslím že scénář je celkem stupidní. Děj je skoro o ničem. Vlastně jsem t ani moc nepochopil. Naštěstí herecké výkony nejsou zlé. I ty efekty už jsou lepší... čistý průměr. 50% a 3*.

plakát

Terror from Space (1963) 

Stále průměrný snímek ale lepší než první! Myslím, že na tu dobu bylo to monstrum co si s nima jen tak pohrávalo velmi povedené! herecké výkony jsou lepší. Atmosféra je zde vykreslenější... Za mě to bude takových 60% a 5*.

plakát

Revenge of the Colossal Beasts (1962) 

Carpenterovo první film. SIce né moc povedený, ale každý rejža vždy nějak začínal že? FIlm si tedy pamatuju velmi, velmi matně, ale vím že to nebylo nic extra. Takže komentovat ho moct nebudu, ale vím, že se mi moc nelíbil. 30% a 2*.

plakát

Halloween (1978) 

Tak na tomhle snímku nelze nic vytknout. Já to neodkážu popsat, v tomhle filmu nebyla ani jediná malinká chybyčka. Úplně 100%, no prostě... Halloween je mistrovství otce (Johna Carpentera) a vždy bude. Bezpochyby je to jeho nejlepší snímek. Natoči tak dokonalý horror, já nevím, to snad ani není možné. Herecké výkony jak Donalda, tak Jamie Lee Curtisové, tak všechny herecké výkony jsou naprosto dokonalé. Atmosféra je zde tak úžasně vykreslená a... to je snad zázrak. Nejlepší film to asi není, ale nejlepší horror to je, o tom žádná. 10000% a 5*.

plakát

Higuraši no naku koro ni (2006) (seriál) 

Celkem slušný Japosnký seriál, který i když je kreslený, dokáže znechutit (narozdíl od jiných hraných blbostí, raději nejmenovat). Jako nějaké stupidný pohádky na DIsney Chanel to není, protože to pro děti není rozhodně. Animace je též skvělá. Jediná negativa na tomhle snímku je to, že je to tak krátké. Ale jinak palce nahoru. 90% a 4*.

plakát

Last Holloween, The (1991) (TV film) 

Myslím, že podobných blbostí už tu bylo dost. 2* za povedené herecké výkony a pár dobrých vtipnch cének. 25% a 2*.

plakát

Ztřeštěné léto (1986) 

Na to že to natočil Holland je to docela slušné. Teprve tady asi režisér zjistil co je to dřina (respektive jak správně natočit film). Stále se jedná o průměr, ale ty jeho odpoady který se mi ani nechtějí komentovat, od nich je tento film velký pokrok. Tady Holland dokázal vykreslit tu atmosféru, sice né kompletně, ale dokázal to. Jenže jeho hodně velká slabina je vybrat pořádné herce. Většina hereckých výkonů jsou zde dost podprůměrné. Slyšný výkon zde ale převedla alespoň Demi Moore. Prostě čistý průměr. 50% a 3*.

plakát

Rande s hvězdou (2010) (TV film) odpad!

Tak tohle už je vážně vrchol! Jo jsem zvyklej na ty nesmyslný Disneyovky co tam dávaj, ale tohle?! Já nechápu jak někdo může dát 5*. Tenhle film si nezaslouží ani jednu! No řeknětě kdo to dokoukal do konce? Já sice ano, ale s velmi, velmi mallími nervi. Tady není prostě nic! I herecké výkony jsou naprosto příšerné! Streling Knight je blbec a vždycky bude. Příšerný herec, příšerný zpěvák, jak se z něho mohla stát hvězda, to teda nechápu. A co se týče tý Danielle Campbell to radši nebudu komentovat. Tenhle film je odpad a vždycky bude. 0% a odpad!