Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Tajemství a smysl života (2023) 

Jde o to. Nejde to hodnotit jen jako film. Musi se to hodnotit podle myslenek ktere vam to da.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

to byla ale sračka..a to mám fantasy rád a chtěl sem na to jít dokonce do kina. No ty vole! Přirovnal bych to k Třem mušketýrům s Millou Jovovich ale na tu alespoň hezky dívá. Tady ta naboostovaná Rychle a zběsile kráva je fakt odpuzující. Tfuj

plakát

A Writer's Odyssey (2021) 

dopr..teď se dívám, že ty obrázky jsou barevný. Já sem ten film měl černobílej. Ksakru jak to?

plakát

Potápěčský klub (2021) (seriál) 

Dětinské nebo spíš teenovské, lehce předvídatelné ale jako oddychovka proč ne. Holky jsou hezký a moře taky.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

mohlo to být mnohem, mnohem lepší. Nevím přesně co si o tom myslet. Směs pohádky, fantasy, komedie a bohužel i parodie. Špatný výběr některých postav (Zach, Písařík, "lovci čarodejnic" a hlas Křenkové) jsou výrazné mínusy, které sráží celkový dojem do průměru. Více prostoru měla dostat Simona a její příběh. Času na to bylo dost a mohlo se ubrat z nekonečné časové smyčky. Lovci čarodejnic na přesdržku. Celkově to chtělo v některých fázích víc dospělosti a vážnosti, lepší výběr některých postav, více postav a mohlo to být fakt dobrý. Takhle to mnohdy působí odfláknutým dojmem. Škoda, škoda, škoda.

plakát

Proxima (2019) 

nevím jak to hodnotit jelikož nejsem matka s dcerou, která by řešila před odletem svůj vztah. O tom to přesně a jedině je. Kdo čeká vesmír, musí jinam. Nu a pro dospělé mužské pohlaví jsou tu 2x nádherný kozičky naší Evičky.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) 

a mně se to líbilo. Škoda jenom té spojitosti s Excaliburem, Artušem, Merlinem atd. To si mohli odpustit. A Fae by nemuseli mít rohy. Jinak super

plakát

Dracula (2020) (seriál) 

1 díl super na 80%, druhej kapku slabší ale pořád těch 70%, třetí odpad za nulu. U toho sem usnul a znovu to pouštět nebudu. Škoda..

plakát

Aladin (2019) 

4 za Willa

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Zbytecnej dil. Nemeli to tocit a radsi to nechat jak bylo. Toto neni nic jinyho nez utok na penezenky. Btw stopaz brutalne zvytecne obrovska. Ve filmu se min hodinu nic nedeje.