Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (8)

Aquaman a ztracené království

Aquaman a ztracené království (2023)

Ve scéně, kde Arthur (Jason Momoa) a Orm (Patrick Wilson) utíkají džunglí před kobilkama, lze Orma spatřit, jak běží ve známé běžící pozici z anime Naruto (od r. 2002) zvané „Naruto run“, s rukama nataženýma za záda s narážkou, že takto běží, protože neumí běhat.

Hodně štěstí, pane Veliký

Hodně štěstí, pane Veliký (2022)

Nahé tělo ve filmu skutečně patří Emmě Thompson (Nancy), nejedná se o žádný CGI trick nebo dubléra. Emma otevřeně prohlásila, že se tím snaží zažehnout jiskru v boji proti nereálným představám o ženském těle ve filmovém průmyslu.

Spirited

Spirited (2022)

Na vánočním večírku se Duch Vánoc (Will Ferrell) setkává s návštěvníkem večírku převlečeným za skřítka Buddyho. Will Ferrell je známý především díky roli této postavy v klasickém vánočním filmu Vánoční skřítek (2003).

Spirited

Spirited (2022)

Ducha budoucnosti (smrtka) hraje Loren G. Woods, v postsynchronech mu však hlas propůjčil Tracy Morgan.

Vlk a lev: Nečekané přátelství

Vlk a lev: Nečekané přátelství (2021)

Skutečná jména zvířat jsou Walter (lev) a Paddington (vlk). Film není podle skutečné události. Zvířata byla speciálně vychovávána spolu pro tento film.

Vlk a lev: Nečekané přátelství

Vlk a lev: Nečekané přátelství (2021)

Vlk a lev nejsou vytvořeny pomocí CGI. Zvířata byla vychovávána spolu od 5. týdne a herečka Molly Kunz (Alma) si s nima skutečně hrála v rozmezí skoro 2 let. Jelikož se použila skutečná zvířata, scénař se často měnil podle chování zvířat.

Reklama