Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Hon (2012) 

Toto bylo hodně velké sousto. Ještě nějakou dobu nebudu mít chuť k jídlu.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Když je divák velmi společensky unaven, film se stává velice zábavným. 5/5 za dodržování protokolu typického filmu, kde každý ví, jak vše bude pokračovat.

plakát

Wrestler (2008) 

Roura si opravdu zasluhuje poklonu. Konečně se objevil film, ve kterém nevypadá blbě, když v něm brečí chlap. Mickey zde působil tak dokonale přirozeně, až z toho běhal mráz po zádech. Tomuto filmu nemám co vytknout.

plakát

V Bruggách (2008) 

Celý film je vlastně takový jeden velký, perfektně fungující kontrast, kde na jedné straně je krásně omamná, pohádková atmosféra gotického městečka Brugg a na druhé Collin, který Bruggy naprosto nenávidí. Do toho všeho strkají prsty drogy, "sightseeing" za večerního světla, politicky nekorektní scény, situace u kterých si člověk od srdce pobrečí a problémy rasistických liliputů. V Bruggách jsem si nejvíce cenil konce, kde Fiennes předvede něco, co se dnes již jen tak nevidí a dále je ještě možné spekulovat o tom, zda-li hrdina přežil, či nikoliv.

plakát

Případ číslo 39 (2009) 

Ze začátku Případ číslo 39 působil jako báječný thriller. Během prvních minut byl divákovi naservírován nepříjemně zapáchající problém, týraná holčička hrála svou roli vskutku přesvědčivě a nechyběla ani partička záporáků, kteří podle všeho za vše mohli. Bohužel ve chvíli, kdy první oběť potkal její nepochopitelný osud, vše začalo jít z kopce. Z holčičky se vyklubala jakási příšera s magickými silami a chutí všechny zabít. Film je samozřejmě zakončen šťavnatým happyendem, jelikož když už si každý myslí, že je potvora po smrti, tak se stejně ještě jednou za doprovodu vřeštící hudby objeví a nechá se již definitivně dorazit.