Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Anténa (2007) 

Podle mě na to že byl festivalovej film tak podle mě slušnej film. Akorát na konci mi připadalo, že to natahovali. Kdyby to bylo o něco lepší dal bych 80%. Takle dávám za film 70%.

plakát

Avengers (2012) 

Film Avengers je bezpochyby nejlepší komiksový film, který jsem viděl ve 3D za poslední rok. Nemohu jinak než dát 100%.

plakát

B.T.K. (2008) 

Film B.T.K se mi docela líbil. A ten co hrál hlavní roli ten to podle mě hrál hodně dobře. Pár nedostátku u toho filmu bylo. A celkově hodnotim film 70%.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Film Captain America, pro mě byl dobrej jako X-men první třída, akce bylo fakt hodně. Film jsem viděl v kině v Angličtině s titulkama, protože dabing s ukázek mě moc nenadchnul, musim souhlasit s jednim uživatelem, že dabing je fakt hrůza. Hodně byla dobrá ta scéna s tou motorkou to nemělo chybu. A celkově herecké výkony na výbornou. Na tomto filmu jsem žádné zápory nenašel. Doporučuju jít na film spíš v angličtině s titulkama. Dávám 100%.

plakát

Colombiana (2011) 

Film Colombiana nebyl tak špatnej. Sice ze začátku jsem chtěl dát 60%, ale druhá půlka filmu mě mile překvapila. Akce tam bylo až aš. Nejvíc mě dostala ta vražda stěma žralokama. Podle mě nejlepší scéna v tom filmu. Akorát ten konec si autoři mohli odpustit. Dávám za film 70%.

plakát

Čas hrdinů (2011) 

Film Age of Heroes jse mi líbil. Taky mi to připomněl film Tucet Špinavců. Danny Dyer hrál jako vždy výborně. Bitky tak nebyli špatný, ale mohlo jich tam být víc. A film mohl být trochu delší. A dávám mínus za ten konec, taky mi to připadalo utnutý. Dávám celkově za film a herecké výkony 80%.

plakát

Ďábel (2010) 

Tento horor se mi docela líbil. Herecké výkony jak štak šly. A dávám plus za tu hudbu, ta se k tomuto filmu podle mě hodila. Dávám 60%.

plakát

Deník vraha (1995) 

Deník Vracha je podle mě slušnej film. Ani nemám tomuto filmu co vytknout. A ani žádný zápory jsem na tomto filmu nenašel. Podle mě slušné životopisné drama. Hlavní herec předváděl obdivuhodný herecký výkon. A podle mě se na tu roli hodil. Dávám za film 80%.

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Serial Touch neni tak špatnej. Celkově se mi tento serial hodně líbí. Kiefer Sutherland to hraje na výbornou a vztah otce se synem je taky dobře zahraný. Posledních šest dílu z první řády bylo hodně napínavejch. Dávám zatim za první řadu 90%.

plakát

Drive (2011) 

Film Drive se mi hodně líbíl. Napětí bylo zde hodně a hlavně žádnej předvidatelnej děj. A honičky byli vynikající. A celkově se mi příběh líbil a hlavní herec, který hrál v tomtu filmu hrál na výbornou a ostatní herecké výkony taky na výbornou. Podle mě celkově film působí velmi pozitivně. Dávám celkově za film 100% míň si to podle mě nezaslouší.