Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Roden hraje jako vždy na výbornou a první pacientka působila velmi věrohodně. Dávam zatim za první díl 80%.

plakát

Zámecká zrůda (1995) 

Film Zámecka zrůda nebyl tak špatný. Zrůda byla dobře udělany a herecké výkony nadprůměr. Ale napětí tady bylo hodně. Líbil se mi příběh a všechno v tomto filmu. Akorát ten konec si autoři mohli odpustit. Dávám za film 70%.

plakát

Zrůda Ed Gein (2000) 

Zrůda Ed Gein jsem ještě viděl na kazetě. A tedle film se mi strašně moc líbil. A hlavní herec, který hrál hlavní postavu byl prostě skvělelý. A v tomto filmu bylo napětí až až. Lepší psycho film jsem dlouho neviděl. Dávám za film 80%.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Nezvratný osud 5 jsem viděl ve 3D a podle mě to stálo za to. Vraždný byli detajlně udělaně a některé jsem ani nečekal. Podle mě byla nejlepší uvodní scéna a nebo v tý tělocvičně to nemělo chybu. Jako celek tedle film na mě působí kladně. Dávám za film 80%.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Film Půlnoc v Paříží se mi hodne líbil. Zápletka taky. Do toho jak zabudoval to fantasy to se mi líbio. Jak vždycky večer jse šel procházet. Podle mě od Woody Alena hodně podařenej kousek. A hrálo zde hodně známých herců jako např Andrien Brody, který je můj oblibenej herec a další známý herci. A několik vtipnej hlášek. A dostal mě ten konec, jak skončí ten vyšetřovatel u dvora to nemělo chybu. Celkově na mě zapůsobil film kladně. Dávám za film 80%.

plakát

Ošetřovatel (2011) 

Film Ošetřovatel nebyl tak špatnej. V první půlce jsem chtěl dát 60%, ale druhá půlka byla lepší a hodně vtipná. A chování zvířát nemělo chybu. Fakt jsem se u toho filmu hodně nasmál. A herecké výkony byli průměrné. A celkově mě film pobavil. Podle mě dobrej námět na komedii. Dávám za film 70%.

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Serial The Secret Circle se mi hodně líbí. Dávám po prvnim dílu 80%. Celkový komentář i hodnocení napíšu po celé sérii.

plakát

Nebezpečná identita (2011) (seriál) 

Zatim dávám po prvnim dílu 80%. Komentář napíšů až uvidím celý seriál.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Podle mě hodně povedenej seriál. Hned po prvnim dílu jsem si tento seriál oblíbil. Za první řadu bych dal 80%. Za druhou řadu 90%. Dávám zatim za seriál do hromady 80%.

plakát

Zaklínač (2001) 

Film Zaklínač se mi hodně líbil. Síce jedna bitka nebyla nic moc, ale ostatní bitky se mi líbily. A příšery se mi taky líbily jak byly udělaný. Dávám za film Zaklínač 80%.