Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Drive (2011) 

Film Drive se mi hodně líbíl. Napětí bylo zde hodně a hlavně žádnej předvidatelnej děj. A honičky byli vynikající. A celkově se mi příběh líbil a hlavní herec, který hrál v tomtu filmu hrál na výbornou a ostatní herecké výkony taky na výbornou. Podle mě celkově film působí velmi pozitivně. Dávám celkově za film 100% míň si to podle mě nezaslouší.

plakát

Green Lantern (2011) 

Film Green Lantern nebyl tak špatnej. Sice byl slabší než Captain Americka, ale myslim, že si to těch 80% zaslouží.

plakát

Hanna (2011) 

Film Hanna se mi hodně líbil. Hlavní herečka je podle mě simpatická a ta role se naní hodila. A hudba od Chemical Brothers byla fantastická. A akční scéný jako např. v tý garáži neměli chybu. Podle nejlepší akční film, který jsem viděl za rok 2011. Dávám 80%

plakát

Hostel III (2011) 

Třetí hostel neni tak špatnej. Dokonce mě bavil víc než slabší dvojka. A vraždy na video film vypadaly hodně dobře. Akorat ten konec mi připadal trochu nelogickej. Srážim hodnoceni na 70%.

plakát

Kazatel (2011) 

Mě se film Kazatel hodně líbil. Viděl jsem v klasickém formátu. Akční scény se mi hodně líbil a Paul Bettany je podle mě hodně dobrej herec a hrála zde i moje líbil herečka ze seriálu Nikita, která podle mě hrála jako vždy na výbornou. A tedle film je podle mě áčkovej film a v žádném případě to neni béčkovej film a nechápu ty odpady tady, tedle film si to podle mě nezaslouží. Budu se těšit na další film od tohoto režiséra. Dávám za film 80%.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Čekal jsem podle hodnocení na cdfd, že ten film bude nic moc. Ale film Kovbojové a vetřelci mě mile překvapil. Hned první scéna byla fakt dobrá. U tohoto filmu jsem se vůbec nenudil a parkrát i zasmál. Daniel Craig a Harrison Ford se podle mě do těch rolých hodí. Celkově podle mě hodně podařanej film. Dávám za film 80%.

plakát

Lidice (2011) 

Tento film byl hodně zajímavý. Nejlépe hral ve filmu Karel Roden a Karel Zíma. A plus bych dal filmu tu autentičnost a mínus za to že tam lidice nebyli víc zobrazeny. Dávám 80%

plakát

Megakrajta versus Gatoroid (2011) (TV film) 

Včera jsem koukal na další výtvor od Asylum Obří krajta vs Aligátor. Viděno na DVD, ale zezačátku mě naštvala řitka video, prý anglicky s titulkama, tak jsem dal anglicky s českými titulkama a co se stalo vidavatele ze řitky video tam zapomněly dát české titulky, to jsem si řek jestli to myslý vážně a fakt tam titulky nebyly. První půlka vypadala líp než dva předchozí filmy, ale druhá půlka už byla horší. Ale u filmu jsem se nasmal hodně. Nejlepší byla ta rvačka: policajtky s orchanářkou hadů u toho se jsem se popadal za břicho. A libil jsme mi ty krvavější scený, vypadalo to líp. Podle mě o deset procent lepší film než předchozí. A celkově dávám za film 60%

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Film Mechanik zabiják nebyl tak špatnej. Akce tam bylo dost. Akorát jsem našel jeden zápor ta jedna scéna s tou pistolí jak má střílet na tom gauči, prej že neni levák to mě dostalo. Děj byl jednoduchý, ale některý bitky byli dobrý. Podle mě o něco slabší film než Hanna. Tomudle filmu bych dal 70%, ale přídávám 10% za ten konec. Dávám 80%.