Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Tajemství Noemovy archy (2011) (TV film) 

Tv film, který podle mě nebyl tak špatnej. Viděno 6.3. 2012 na Barandově. Děj byl jednoduchej, dávám za film 70%.

plakát

Moneyball (2011) 

Tento sportovní film se mi hodně líbil. Napinávý od začátku do konce. Brad Pitt hrál jako vždy dobře a Jonah hill na roli analytika se hodil. Nemám tomuto filmu co vytknout dávám 90%.

plakát

Labyrint (2012) 

Mě se film Labyrint hodně líbil. Akorát tam byla jedna nelogická věc, ják by ta ženská odtahla mrtvolu až dolu a nikdo si toho nevšim. A hudba byla hodně povedená. Nechapu hodnocení na csfd. Tedle film si nezaslouží tak nízké hodnocení. Dávám za film 70%.

plakát

Hostel III (2011) 

Třetí hostel neni tak špatnej. Dokonce mě bavil víc než slabší dvojka. A vraždy na video film vypadaly hodně dobře. Akorat ten konec mi připadal trochu nelogickej. Srážim hodnoceni na 70%.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (1974) 

Texaský masakr motorovou pilou se mi hodně líbil. Dokonce se mi to líbil víc než ta předělávka. Tobe Hooper umí. Ale okorat jeho poslední filmy nejsou moc podařený. Ta rodina na mě působila přesvědčivě a herecké výkony docela dobrý. Dávám za film 90%.

plakát

Noční můra v Elm Street (1984) 

Film Noční můra v Elm Street se mi hodně líbil. Originální nápad a žádné minusy jsem ve filmu nenašel. Podle mě nejlepší film od Wese Cravena. A Rober Englund se do tý role hodně hodí. Podle mě herecký výkon na Oscara. Dávám za film 100%.

plakát

Hlas smrti 2: Světlo (2007) 

Hlas smrti 2 byl o něco horší než jednička. Ale film je podle mě nadprůměrnej. Nápad ve dvojce neni tak špatnej, ale začínaj jim potom dochazet nápady, poslední půlhodiny mě film trochu nudil. Ale herecké výkony byli přesvědčivý. Dávám za film 60%.

plakát

Závada Blair Witch (2000) (TV film) 

Film Zavada Blair Witch byl chvilkama průměrnej a chvilka podrůměr. A některé scény byli vtipný a některé trapné. Sice jsem to chtěl po dvaceti minutách vipnout a dal jsem tomu šanci a dokoukal jsem to dokonce a nakonec jsem změnil názor, že tadle parodie si zaslouží 50%. Dávám za film 50%.

plakát

Stopy zmizelých (2008) 

Film Stopy zmizelých se mi hodně líbil. Libilo se mi jak byli udělaný ty přišery. A ten originální nápad. A hráli zde dva i známý herci mojí oblibený. Sice spád filmu byl trochu pomalejší a čas filmu byl hodně dobrej. Dávám za film 70%.