Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Slunovrat (2019) 

Viděla jsem deset minut toho nejlepšího, doma. Ještě štěstí, že jsem na to nešla do kina. Asi bych to vzdala a těch prachů by mi nebylo líto. Ten ztracený čas nikdo nezaplatí. Ukázka toho, že i mistr tesař se někdy utne a ne všechny severské filmy jsou dobré. Trochu mi to připomínalo staré ruské pohádky, ale tam jsem se bála víc. I ho..o může být zalité sluncem.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

První konec nepřekvapil, druhý konec nepřekvapil, třetí konec překvapil a potěšil. Mám prostě ráda happy endy. :P Tenhle film...proč ne? Na sobotní nudný večer, místo nějakého nováckého výblitku je to fakt super. Ps: Matty.. 25 řádková slohovka o filmu, který se ti nelíbil? LOL

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Po přečtení tří řádků od verbala sem si řekla, že budu hodná :D a budu brát VII (?) jako takový vzpomínkový díl pro ty co se na SW nedívají každý rok o Vánocích a kterým se kvůli jednomu filmu nechce dívat na 797 (ano opravdu sem to spočítala :) ) minutový film. Pro ty co SW vůbec neznají a kteří šli do kina jen proto, aby se konečně dozvěděli z čeho jsou fanoušci tak posr... Pro ty kteří viděli jen staro-novou (nebo novo-starou? sérii I,II,III), protože filmy z minulého století je neberou. Pro tyto lidi si myslím, že to až tak špatný zážitek a film nebyl a já, i když se nepatřím do žádné této kategorie sem vlastně optimistka, která to tak chce vidět, protože jsou to prostě SW. Možná jen... výběr ušopleska do role jednoho ze záporáků není moc šťastný výběr, když si totiž sundal tu podivnost z hlavy, místo bázně sem málem dostala záchvat smíchu. A taky by mě zajímalo kde vyhrabal tu masku Darth Vadera.. to ji jako měl Luke na památku na poličce v obýváku?

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Co bych napsala.... komentář bude asi trochu ovlivněný mým znechucením k přemíře historických anebo pseudofantasyhistorických seriálů poslední doby. Kolikrát si myslím, že autoři se inspirují známou knižní sérií Děsivé dějiny. Prostě najdeme nějaké nechutné období našich dějin a zasadíme do něho příběh. Co takhle.. osudem zmítaný hrdina stojí mezi dvěma světy, jeho rodinu zmasakrují (sakra to je Divergence, no nic), druhou rodinu zmasakrují no a proto bude nejlepší zajet si sám, za těma co mi to udělali, protože sem borec a prostě se mi nic nemůže stát. Dyť sem Viking... sakra ... Sas. Další díly fakt už ne.

plakát

Forever (2014) (seriál) 

Vím, že detektivních seriálů se poslední dobou vyrojilo strašně moc, ale i tak.. tenhle se mi prostě líbí. Je tam od všeho trochu. Hlavní hrdina je sice trochu ujetý v tom jak nechápe věci moderního světa, což mi přijde dost ujeté, vzhledem k tomu, že se tu neobjevil najednou, ale viděl jak se technika vyvíjí od začátku. No dobře, i tak je to sympaťák, takže co na tom záleží? Nedokážu posoudit, jak moc je dobrý scénář, ale když mě dialogy herců přivání k letmým úsměvům a těším se na další díly.. je to pro mě jasné. :) Sci-fi???

plakát

Pokání (2007) 

Hodně dobré. Na závěr jsem brečela jako želva, což už se mi dlouho nestalo. Překvapilo mě, jak si seděli K.K. s J.Mc, vím, že jsou oba hodně dobří, ale dohromady byli nepřekonatelní. Jinak ještě něco na CSFD, docela nechápu dnešní zvyk narvat film do co nejvíce škatulek, zrovna u tohoto to není tak hrozné, ale Mysteriózní?

plakát

Powers (2015) (seriál) 

Pro mě nuda. Vydržela jsem první tři díly, abych ho neodsoudila moc brzo. Ve chvíli, kdy musí do seriálu nacpat rozstřikování hlav, aby to bylo zajímavé, mě to přestává zajímat.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Po Avengers jsou Strážci galaxie pěkným odlehčením. Doufám, že v takovém duchu budou i pokračovat. Jako vždy jsem byla pro jistotu skeptická, ale nebylo proč. Sice svým zpracováním nijak nepřekvapili, na druhou stranu nezklamali. Hlavní představitelé sedí parádně a své role zvládají s přehledem. I když, asi mi trochu vadila Karen Gillan, jako hlavní ženská záporačka nějak pokulhávala, ale to bude trochu i můj problém, protože od role Amy Pond a od Selfie už ji mám zaškatulkovanou. :)

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Po shlédnutí traileru a ještě chvilku ze začátku filmu jsem měla obavy, že to bude pěkná kravina, ale... Bryanu Singerovi se naprosto úžasně podařilo vymazat nepovedenou trojku, kterou jsem přímo nesnášela. Už tehdy mi bylo jasné, že dostat se z toho marastu, způsobeného Brettem Ratnerem nebude jen tak, takže jsem se začala upínat k filmům ukazující mutantí minulost, konečně pro mě přišla naděje, že uvidíme trochu více z budoucnosti :)

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Docela dost dlouho jsem rozmýšlela kolik hvězdiček dát, balancovala jsem mezi láskou k Tolkienovi a P.J. a mezi tím co jsem viděla na plátně. Ještě teď si sama v sobě nechci připustit jak moc mě druhý díl Hobita nudil. Pravdou, ale je, že nemůžu sama ze sebe vyhnat pocit, že kratší, propracovanější a komornější verze by Hobitovi celkově, udělala větší službu. Některé scény jsem se vyloženě nahlas smála, což u mě není nic nového, kdyby ty scény byly k smíchu (musím vypíchnout, elfku rozplývající se ve vězení nad trpaslíkem a jízdu v sudech). Je pravda, že některé scény mě potěšily, ale dohromady jich bylo o hodně míň než těch, u kterých jsem se nudila. Teď s trochou odstupu si konečně začínám uvědomovat, že už NIC nebude jako Lord Of The Ring a, že mé přemrštěné očekávání bylo jen v naději toho, že uvidím znova něco tak úžasného jako před deseti lety.