Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Jsem Alien fanda od narození téměř, takže hodnotim určitě objektivně. :D . Naprosto všechno beru, obrazově, hudebně dokonalé dílo. Ovšem pokračování Promethea s plnou parádou. A to jediné, s čím ten lehký problém přeci jen mám, je scénář těchto dvou posledních filmů, ta zatím marná snaha o pocit klaustrofobie a panického strachu, kterým se vyznačují právě ty tři původní díly. Je mi jasné, ze to je v dnešní pokročilejší době věc složitá, ale věřím ze ne nemožná. To by byla ta pravá třešnička na dortu, kdyby se to ridleymu v nejspíš příštím závěrečném díle a vyvrcholení alieního univerza povedlo. S Fassbenderem a zbylími přeživšími na to potenciál určitě je. Jen ten scénář naladit na něco geniálního, ať ho napíše kdokoli 😈😈

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) odpad!

tak tohle.........tohle je opravdu ukázka stupně zábavy americké, vlastně tedy globálně celosvětové pubertální mládeže. spíš tedy asi holčičky od 8-mi do 14-ti let budou ona mládež, ale tedy bože, co z nich může vyrůst při konzumaci těchto nebetyčných odpadů?!!

plakát

Hannah Montana (2009) odpad!

tak tohle.........tohle je opravdu ukázka stupně zábavy americké, vlastně tedy globálně celosvětové pubertální mládeže. spíš tedy asi holčičky od 8-mi do 14-ti let budou ona mládež, ale tedy bože, co z nich může vyrůst při konzumaci těchto nebetyčných odpadů?!!

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

pro nás, děti z Kaprovy ulice, co jsme to u nás v Praze přežily, je to část našeho životopisu...

plakát

Mein Kampf (2009) 

no, tak to byl opravdu zajímavej úlet. do půlky to vypadalo jako nějaká biografie, no, a potom to byl opravdu hodně podobnej bordel jako mein kampf osobně. misteriózní prvek v podání smrtky byl začátek toho sešupu. komisař schimanski jako schlomo dobrej

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

skvělý film, podpořený kvalitními hereckými výkony. kamera a nádhera drsné přírody a částí světa, v kterých se děj ocitá, je opravdu úžasná, neméně tak hudební doprovod. vše je tak nějak ideálně poskládané, že vše sedí přesně tak jak má. nenudil jsem se ani sekundu během těch dvou hodin a držel jim palce při každém metru cesty. konec pak už čisté emocionální uvolnění :) . nevím nakolik věrně je příběh natočen podle skutečných událostí, ale rozhodně si o tom něco zjistím. doporučuju vidět v kině!

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Zachraňte vojína Ryana, pro mě úžasný zážitek. Začátek naprosto nekompromisně realistický. Všechno lítalo vzduchem, střeva, krev, nohy, ruce…zvlášť to jak byl objektiv kamery jakoby od cákanců krve dělalo začátek filmu neuvěřitelně reálným zážitkem. Jelikož mám dobu kolem druhé sv. války rád co se historie týče, tak těmhle filmům možná trochu nadržuju, ale myslím se to netýká tohoto díla, které to samo o sobě nepotřebuje. Protože prostě – funguje. Neznám moc válečných filmů, při kterých bych měl strach jako jeden z vojáků, když se pomalu začíná přibližovat nepřítel, ale tenhle film je rozhodně jeden z nich a vyvolával ve mně tyhle pocity během děje celkem spolehlivě pořád. Prostě, jeden z nejrealističtějších válečných filmů!!

plakát

Východní přísliby (2007) 

Východní přísliby mě coby gangsterský film opravdu velice zaujali.a to jak svou atmosférou, která je tady řekl bych taková správně temná, komorní, surová a vytváří dojem že prostě - není úniku - !a takových filmů kde se tohle zadaří myslím zas až tolik nevzniká.a Londýn dýchá tou svou neosobností a špínou jako divej.Scénář je výbornej, žádné nijak extra předvídatelné okamžiky, zvraty děje, hromady klišé se nekonají a toto všechno dohromady navíc na celé čáře podtrhují herecké výkony většiny zůčastněných herců, kterým jsem to opravdu věřil.i Naomi Watts, která mi tedy ze začátku příliš neseděla, ale to se asi po 1/3 filmu naprosto vytratilo a problém už jsem s ní neměl. Viggo byl naprosto úžasný a jeho charisma tady opravdu naplno vinikalo! To samé bych řekl o Vincentu Casselovi, který je také tentokrát opravdu výborný! Skvěle vykreslený je rozdíl mezi světy, tím dobrých lidí a těch špatných, skvěle dotvářený rodinou kolem Anny Ivanovny, zvláště postavou a náturou strýce Stjepana a jeho světa. Konec pěkně otevřený protože, co kdyby náhodou že? A k mé velké radosti jedině dobře, protože o pokračování se už teď živě mluví jakožto o hotové věci. Tedy budiž mu dopřán podobný úspěch jako prvnímu dílu…

plakát

Uprchlík (1993) 

V tomto filmu mě velice, velice bavil Samuel Gerard čili Tommy Lee Jones kompletně se svojí vyšetřovatelskou partou. Jejich postavy působí velmi civilně a nebyl pro mě vůbec problém se s nimi ztotožnit. Je to už dlouho co jsem to viděl poprvé, ale nutno přiznat že to rozhodně nebylo naposledy, připomínám si ho poměrně rád znovu čas od času. Je to totiž jeden z těch filmů, který mě absolutně strhli svým dějem, atmosférou, hereckými výkony, scénářem, režií…jeden z těch filmů u kterých sem seděl jak přikovaný a čekal s napětím co se jak vyvrbí a jak stane a jak zaplete. Negativ bych tady asi moc nenašel, žádné nadpřirozené ani nelogické scény. Jediné co bych na tuhle adresu řekl je snad to, že už od začátku filmu jsem věděl, že to dobře dopadne. Je to prostě americký film 94% :)

plakát

Bez soucitu (2010) 

Teda tak musim říct, že já se jen naprosto bavil. Akce fakt nadupaná a žádný jiný emoce v tom nehledejte. Jen prostě úžasnej Travolta, kterej to mydlí jak totální neporazitelnej americkej superman a jemu sekundující Rhys Meyers působící jako jeho bezva protipól a parťák, hehe!! Super akce s vázou plnou kokainu kterou si chlapci sebou nosej a podle potřeby používaj. Je to všechno prostě správně rychlí, jak ten praštěnej koks  . Pro mě pohodové 3*** ,ale takové ty lepší. Při takových filmech si člověk fakt psychicky odpočine.