Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (50)

plakát

Warrior (2011) 

Tak tohle je překvapení. Nejlíp zrežírovaný a napsaný sportovní film za posledních x let. Film ve kterém si každý udělá nějaký vztah k postavám a jde s ním až do konce, kde konec je třešničkou na dortu. Výborní herci, výborné drama, těžko hledám nějaké mínus u tohoto filmu. Na konci jsem měl i slzy v očích a celým filmem mě provázely zvláštní emoce.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Luxusní film. Jsem spokojený s hereckými výkony i s provedením Opů. Výborně napsané, výborně zahrané, sice trošku více předpokladatelný děj, ale na tom vůbec nezáleží. Atmosféra jak má být, od samotného začátku do úplného konce jsem se ani malinko nenudil a tak to má být. Film který budu doporučovat.

plakát

Kniha přežití (2010) 

Denzel Washington je úžasný herec, sice tento film nebyl až tak akční jak jsem očekával, ale prostředí a tajemnost to vynahradila a byla to pro mě hodně zajímavá atmosféra. Já jsem spokojen, jediné co bych mohl vytknout tak je délka filmu, mohlo to být o něco kratší.

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) 

Musím uznat že o něco málo efektivnější než jednička, ale přesto by se u toho prvních 70 minut mohl člověk unudit k smrti. Pár solidních lekaček a noční režim kamery to nezachrání. V podstatě to byla přežvýkaná jednička, jak už tu dost lidí psalo. Tato série je hodně velká bída, nechápu jak za to mohou lidé utrácet v kinech. Já tedy nejsem na větvi z toho, že spadne pár pánviček a párkrát se zabouchnou dveře. Bída, bída, bída.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Absolutní numero uno celé série. Konečně díl na úrovni. Pan režisér se nám ukázal v tom nejlepším, dle mě asi nejlepší kousek jeho kariéry. Parádní akční film s kvalitním scénářem a skvělými herci. Tento díl dal celé sérii konečně smysl. Musím říct že je mi velmi líto, že mě kino časově minulo, těch peněz bych opravdu nelitoval.

plakát

Trosečník (2000) 

Smekám, aby vás na filmovém plátně zabavil dvě a půl hodiny skoro bezeslovně jeden člověk, to už chce mít opravdu talent. Výborně zahrané drama na mě udělalo velký dojem, Tom je opravdu dokonalý.

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Po dlouhé době jsem si tohle opět pustil, a musím říct že mě to tak dostalo, že jsem ani netušil jak je to možné, vždyť už to přece znám, nejspíše za ty roky co jsem to neviděl, jsem se dost změnil. Tři a čtvrt hodiny poslední části úžasného příběhu, který mě nenudil, nadchl a dost poznamenal. Je zajímavé co film dokáže udělat s člověkem. Velký respekt Panu režisérovi a všem co se na filmu podíleli. Jeden z nejlepších filmů všech dob.

plakát

Počátek (2010) 

Christopher Nolan mě nezklamal, vzal to pevně do svých rukou a definitivně mě přesvědčil že patří mezi filmové génie. Nolan je pro mě absolutní špičkou mezi režiséry. Zatím můj nejoblíbenější kousek od DiCapria a zároveň asi nejlepší kousek posledních xy let. DiCaprio má před sebou další kotel filmů, tímto posunul laťku opravdu vysoko, ale věřím že další filmy se budou držet kvality.

plakát

Machři (2010) 

Rázem jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Vidět největší komiky současnosti Sandler + Spade + Schneider pohromadě, to je něco víc než jen filmový zážitek, musím říct, že jsem je takhle pohromadě viděl rád. Skvělý film, který uteče jako voda. Velmi mi to zpříjemnilo úterní večer a určitě jsem to neviděl naposledy.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Docela jsem se bál tohoto filmu, že nebude takový jaký jsem si ho představoval. Ze začátku jsem měl sto chutí to vypnout, ale co se začalo odehrávat mě chytlo a už nepustilo. Úžasní herci, doopravdy nejlepší jaké mohli vybrat, skvělé efekty, jak zvukové, tak vzhledové. Já tomuto filmu nemám absolutně co vytknout. Ohromě mi zvedl náladu a přidal do sbírky další skvělý zážitek.