Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Horor

Recenze (34)

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Těžko hodnotit objektivně. 4 hvězdy, protože jsou to Přátelé. Z nostalgie nejde dát jen 3, ale na 5 tam toho dost chybí a taky přebývá.

plakát

Černé zrcadlo - Zkušební verze (2016) (epizoda) 

Dechberoucí. Myslím, že se z tohohle dílu nikdy nevzpamatuju. Hlavní hrdina mi nijak nevadil, ale chápu, že nemusí každýmu sednout. Pro mě asi nejlepší díl z celýho zrcadla.

plakát

Červený trpaslík - Samsára (2016) (epizoda) 

Tohle mi vážně sedlo. Prozatím nejlepší díl série, ale nechci zase moc předbíhat, ještě pár dílů zbývá. Každopádně, dlouho jsem u ničeho takhle nenasmála. Klasický Red Dwarf. Kocour s Listerem nemají chybu.

plakát

Stážista (2015) 

Příběh docela dobrej. De Niro podává skvělej výkon a ani ostatní to nijak nekazí. Jenom celej film mohl mít minimánlně o půlhodinu kratší stopáž a bejt ořezanej o ty přeslazený bezduchý kecy a zbytečně dlouhý scény. Nebýt toho, dám klidně 4* a nemám výhrady, ale takhle jsem si už přála, aby byl konec. Konec byl, jen tak mimochodem, docela nezajímavě pojatej. Určitě z něj šlo vytěžit víc. Film je příjemná oddychovka, která rozhodně neurazí.

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Mně to přijde vtipné. Konečně nějaký vtipný pořad, který nebalancuje na hranici trapnosti. Moderátoři jsou skvělí a účastníci většinou taky, protože takhle si dělat srandu sám ze sebe nedokáže každý.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

V první řadě musím uznat, že jsem ne zrovna málo zaujatý Pottermaniak, který nemůže jinak než 5hvězd. Ale pro mě to bylo vážně úžasné, napjaté a hlavně strhující epické zakončení. Od první minuty jsem chtěla, aby ten film nikdy neskončil a po celou dobu to byl pro mě skvělý zážitek. Jestli 3D nebo ne už je subjektivní, možná zbytečné, nadruhou stranu...to co si tolik let představujete máte najednou téměř na dosah ruky. Nicméně se těším na 2D verzi s titulky. Je samozřejmé, že se to v nejedné scéně lehce rozchází s knížkou. Věřím, že i diváci, kteří nepřišli do styku s knížkou, mohli být v mnoha případech zmateni. Pro mě je to ale filmový vrchol tohohle roku.

plakát

La cara oculta (2011) 

Bylo to dobrý, ale ty dvě mě celou dobu tak vys..., jak už dlouhou dobu žádný hlavní postavy ne. Na postavy se hodily, ale jejich chování už od začátku postrádalo jakoukoliv logiku.

plakát

Nickyho rodina (2011) 

Škoda tý velký podobnosti se Sílou lidskosti, v Nickyho rodině už nebylo nic tak překvapující. Ale dokument je to skvělej. Ono tady jde hlavně o Wintona, takže celkovýho zpracování už si člověk tolik nevšímá. Jak tohle mohl jeden člověk udělat, je pozoruhodný a já ho hrozně obdivuju.

plakát

Smrtící vegetace (2011) (TV film) 

Viděla jsem dost hrozných filmů, ale tenhle mezi ně určitě nepatří. Proto se divím, jak je možný, že má tak tragický hodnocení. Oscarový dílo to není ani zdaleka. Přesto tam není nic, co by mi zásadně vadilo, rušilo mě nebo bylo trapný. Znova už se na to určitě dívat nebudu, ale dalo se to.

plakát

Černá labuť (2010) 

Pro mě veliký zklamání. Podle mě si režisér, z jehož rukou pochází Requiem for a dream, mohl dovolit sakra víc. Téma se mi líbilo i celkově začátek, kdy baletka začne propadávat své roli, ale ten závěr? To už bylo chvílema i směšný a přehnaný. Čekala jsem mnohem víc napětí.