Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (65)

plakát

Nový život Paula Sneijdera (2016) 

Krásný film s dokonalou ukázkou lidských priorit. Hledání nového smyslu života, odpoutání se od materiálních hodnot, hledání odpuštění.

plakát

Chlast (2020) 

Úžasný severský počin postrádající jinak všudypřítomnou ponurost i když téma je vážné. I tak jsem se skvěle bavil, zasmál i zamyslel. Je to veselý film na vážné téma. Jen si na film vzpomenu a už mám na tváři úsměv. Ta ústřední melodie mi stále zní v uších a navozuje pocit že bych měl jít kouknout do ledničky jestli tam mám nějaký CHLAST!!!

plakát

Tichá bolest (1990) 

Tenhle film je potřeba vidět víckrát a potom člověku dojde jeho výjimečnost. Vlastně cítím, že k němu je potřeba dozrát. Byl jsem na vojně za socialismu a vnímám většinu situací hodně osobně. Cítím, že to jo o tom, jakou má člověk morálku a jestli je dost silný nést následky svého protestu. Film jsem si úžasně užil a pomohl mi v rozhodování v mém současném životě...

plakát

Okupace (2015) (seriál) 

Severské filmy jsou mým hitem poslední doby i když někdy to je šíleně temná depresivní úchylárna. Většinou však dobrý až výborný. I OKUPACE je vyjímečná ve všech směrech. Žádnej hloupej patos a z podstaty děje musí každého soudného člověka mrazit. Všichni hlavní hrdinové jsou osobnosti na svém místě. I záporná postava je tak skvěte zahraná že je radost se dívat.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Úžasný film. Propracovaná zápletka která ke konci vygraduje do nečekaného rozuzlení.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Dobře zvládnuté téma a hlavně výborně zahrané. Hynek Čermák a Predrag Bjelac jsou prostě bezchybný a přesný. Škoda pár drobností pro film možná dobrých ale s realitou ne zrovna se shodujících. Jako celek však jen chválím a už se těším na druhý díl který je prý ještě lepší.

plakát

Spiklenci slasti (1996) 

Famózní. Až je mi líto že nemám žádnou úchylku. I když, já snad něco najdu...

plakát

Knoflíkáři (1997) 

Nesnáším Holubovou ale tenhle film je zjevení. Blesk z čistého nebe. To se nedá překonat. Tak promakanej scénář, to prolínání jednotlivých příběhů, ta přehlídka lidských individualit... To je něco, tohle je život!!!!!