Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (65)

plakát

Nový život Paula Sneijdera (2016) 

Krásný film s dokonalou ukázkou lidských priorit. Hledání nového smyslu života, odpoutání se od materiálních hodnot, hledání odpuštění.

plakát

Večírek (2021) odpad!

Smutné je, že i taková ubohost si svoji cílovku asi najde. Celou dobu jsem si pokládal otázku, zda je tak těžké podle scénáře předem poznat jaká šílenost to bude. I v cizině prorazivší Karel má rozhodně větší potenciál než se zahazovat s tímto brakem. Nebo docházejí prostředky na renovaci rodinného zámeckého bydlení a bere se vše hlava nehlava? Jo, pane Suchánku, úplně mi stačí, že občas nedopatřením při přepínání kanálů zahlídnu jakési šaškování s partou podobných nešťastníků. Prosím, tohle už nééé!!

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Opět jedna skvěle zvládnutá komerční akce kde do sebe vše zapadá na první kouknutí. Všeználci kterým stačí vidět sochu v kostele a už jedou jak stopařskej pes. Tom i jeho dvorní dabér odvádějí jistě dobrou práci ale nadšení se nekonalo.

plakát

Bábovky (2020) 

Všudypřítomná Vlasáková, Langoš a naprosto odporný frackové. Prostě nééé

plakát

Chlap na střídačku (2020) 

Dlouho jsem se hádal se všemi těmi odpírači CZ filmů. Už to nedělám. Musím uznat, že to jde pěkně do kytek. Na 1 dobrej 10 hroznejch. A taky už je tady trochu "přelangošováno"...

plakát

Chlast (2020) 

Úžasný severský počin postrádající jinak všudypřítomnou ponurost i když téma je vážné. I tak jsem se skvěle bavil, zasmál i zamyslel. Je to veselý film na vážné téma. Jen si na film vzpomenu a už mám na tváři úsměv. Ta ústřední melodie mi stále zní v uších a navozuje pocit že bych měl jít kouknout do ledničky jestli tam mám nějaký CHLAST!!!

plakát

Vlastníci (2019) odpad!

Trapné, nepřirozené, hloupé... Dlouho jsem neviděl něco tak příšerného. Kolegou v práci jsem byl usměrněn, že se jedná o naprosto reálný stav. Vlastně to dává smysl. Stačí se podívat na zprávy, na pořady typu "Krampol se ptá na ulici", budka s kamerou Vox něco apod. Jak lidstvo planetu ovládlo, taky sebe samo zahubí......... Halelůja P. S. Omluva režisérovi - asi je to udělaný dobře ale já to nedávám

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Prostě Vejdělek. Pár dobrých hlášek ale ani náhodou nenadchne. Dobré obsazení mnohé zachrání. Já, velký fanda CZ filmů začínám pomalu ztrácet dech. Jednou stačilo a to je vše. Jdu přemýšlet o posledním českém filmu, který byl hodně super..

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) odpad!

Jak já se těšil na tento film. Skoro 3 hodiny zoufalého dokumentu z L. A. o stárnoucích hvězdičkách a jejich mindrácích. Na úplný závěr obvyklé prokrvení a čau. Tarantino u mne skončil, čím novější film, tím hůře. Když neměl prachy a musel něco ukázat, bylo to úžasný. Miluji jeho filmy z počátku ale z toho se nedá žít stále. Měl by se věnovat své nové manželce a film nechat zapálenějším.