Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nejznámější americká žlutá rodinka mě doprovází od dětství, až po dospělost. Neznám jiný seriál, který by si kvalitu dokázal udržet tak dlouho, jako Simpsonovi, i když nové série nejsou ani zdaleka tak zábavné, pořád je kvalita nadprůměrná. Do dnes si prvotní série rád pustím, ať už z nostalgie nebo jen tak. Simpsonovi jsou nesmrtelní a pevně věřím že, budou bavit i další generace.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Nejlepší seriál na pokračování všech dob. Bezchybné herecké výkony všech postav a geniální scénář i režie, dělají z breaking bad legendu legend.

Rick a Morty

Rick a Morty (2013)

Inteligentní humor střídá ten záchodový tak dokonale jak to jenom jde. Jeden z nejlepších animovaných seriálu co jsem měl možnost vidět. Takový novodobý south park s méně černým humorem ale zato větší nápaditostí a špičkovým zpracováním. I love it.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Luxusní retro styl, seriál který vás nevídaně vtáhne do dob minulých. Herecké výkony převážně mladších herců jsou excelentní, náramný casting a režisérovo pevná ruka udělala z téhle čistě netflixové záležitosti něco co tu dlouho nebylo. Pokud chcete prožít mysteriózní příběhy a vrátit se do dob boomerských, neváhejte a poušťejte.

Sexuální výchova

Sexuální výchova (2019)

Zatraceně dobrá teen záležitost. Pro mě jakožto milovníka oplzlých vtipků a sexuálních narážek neskutečná zábava. Něco co tu ještě nebylo a pro mě překvapení roku. Ani nepamatuji kdy jsem se u seriálu tak lámal smíchy a zároveň rozplýval. Pečlivě napsaný scénář a výborný herecký casting vytvořili něco co si určitě každý mladiství a starší panic přáli vždycky vidět a o to lépe v seriálové podobě. Opravdu nadmíru podařená záležitost netflix prostě umí produkovat skvělé seriály a v dnešní době je number one. Musím pochválit také skvělý český dabing.

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black (2013)

Netflix vytáhl eso z rukávu. Perfektně napsané i zahrané postavy. Tak dobrá ukázka vývoje všech postavy, bez hloupých rozhodnutí a tupých dialogů se jen tak nevidí. Zábava na které se dá hodně rychle udělat závislost. Za mě nejlepší a také nejvěrohodnější záležitost, z vězeňských prostorů, jakou jsem kdy viděl. Perfektní seriál, přesně tak jak by to mělo vypadat.