Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (137)

plakát

Chicago (2002) 

Muzikály zbožňuju, a i když nejsem nějakej filmovej znalec, ráda si to znova pustim. Místy jsem se nasmála, místy jsem s otevřenou pusou hltala perfektně odtancované pasáže a jindy si poťukávala do rytmu skvělé hudby. Navíc, Richarda Gera mám moc ráda, stejně tak C. Zeta-Jones nebo J. C. Reillyho. A nevím proč, ale mě prostředí věznic vždycky ve filmech nějak přitahuje:D

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Od každýho trochu, takže se zavděčí jak milovníkům lekářských seriálů typu Dr House, tak i fanouškům seriálů o vztazích, a to především. U žádného dílu jsem se nenudila a to už jsem u konce sedmé řady. Myslím, že podobných seriálů moc není. Dokonce mě dokáže jediný díl vytáhnout z deprese (pokud se nejedná o depresivní díl:)) a to pro mě hodně znamená. Bez promýšlení pět hvězd (a dala bych i víc, protože tenhle seriál mě jen tak neomrzí!)

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Jako klasická fantasy na sobotní večer to není špatné, ale místy jsem se přistihla, jak koukám, kolik minut zbývá do konce. Něco mi na tom chybělo. Možná trochu víc akce? Větší závěr? Nevím, ale měla jsem co dělat, abych u toho neusnula. Na druhou stranu, viděla jsem horší věci a Brendan Fraser tu nebyl špatný. Takže tři hvězdičky. Prostě průměr.

plakát

Jack a obři (2013) 

Parádní! A ten konec.... no, na jednu stranu trochu mimo, ale tak proč ne? Nečekala jsem, že to bude takhle dobrý. O to víc mě zdejší hodnocení docela překvapuje. Hlavní představitel je trochu zvláštní, ale Ewan McGregor byl naprosto dokonalý :) Určitě se na to mrknu znovu.

plakát

Jak je důležité míti Filipa (2002) 

Hodně dobré filmové zpracování Wildeovy hry. Zbožňuju Colina Firtha, díky němuž jsem film téměř doslova hltala. Snad jen Argernona jsem si představovala trochu jinak, ale ve finále z toho Everett vyšel dobře. Navíc, Anglie 19. století má své kouzlo. Opravdu moc hezky strávených 90 minut. Alespoň tedy z mé strany.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Proč by animované komedie nemohli mít 5 hvězdiček? Obvykle mě tyhle kreslené blbůstky typu Madagaskar nebo Doba ledová příliš neberou, ba právě naopak se u nich někdy až nehorázně nudim, tenhle film neměl chybu! Smála jsem se několikrát a od srdce, navíc vztah mezi Škyťákem a jeho dráčkem byl hrozně roztomilý, a i když mi to trochu připomínalo nepovedeného filmového Eragona, tak ten tomuhle filmu nesahá ani po paty!

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Film jsem viděla nadvakrát, což hodně ovlivnilo můj dojem z filmu. Možná, že kdybych si ho nepustila o půlnoci v posteli, ale šla na něj do kina jako na jedničku, neusnula bych a nemusela si to o měsíc později dokoukat. Tím pádem mám z filmu takový nijaký dojem. Závěr byl docela slušný, nějaká ta akce taky, ale příběh už není takový. Jak už tu několikrát jistě padlo, jednička je a vždycky bude jenom jedna jako je to u spousty filmů, bohužel. Ale i tak se jedná o hodně slušnou dvojku :)

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Teda, nečetla jsem knižní předlohu (zatim!), ale ještě teď mám z toho filmu depku. A to to vlastně skončilo dobře.

plakát

Jeden den (2011) 

Asi v půlce filmu jsem si řekla: No, tak čtyry hvězdy. Po těch letech to doleze až do současnosti, bude happy end a tím to hasne. Proto jsem byla víc než překvapená (respektive spíš zděšená), když nastal rok 2007 (bylo to 2007?) a vžžžn, Anne přejede auto. Právě tenhle nečekaný zvrat a až do konce mírná deprese mě donutila přidat i tu pátou hvězdu. Protože bez rozpaků řeknu, že jsem měla trochu na krajíčku. Navíc se mi moc líbilo, jakým způsobem je film natočený. V nějakém komentáři jsem četla, že je film dělaný podle knihy...předlohu jsem teda nečetla, takže budu hodnotit jen samotný film. Chápu, že pro čtenáře knihy asi film tak slavný nebude, ale mně se to rozhodně jako příjemná romantika líbilo. Navíc, a teď se budu opakovat, pár Anne/Jim je k nezaplacení. Od začátku až do konce jsem prostě doufala, že spolu skončí, protože to jiskření jsem cítila i přes monitor počítače. :D

plakát

Je to i můj život (2009) 

Tak na tohle se znovu jen tak nepodívám, protože jsem probrečela celý film! Naprosto úžasné herecké výkony s naprosto dojemným příběhem mě dostal na úplné dno. Krása. Víc není, co dodat.