Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (137)

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Po shlédnutí celého seriálu (který bohužel druhou řadou končí), jsem celkem nadšená. Vlastně hodně nadšená. Nápad je to opravdu skvělý, a i když si většina stěžuje na druhou řadu, která se odchýlila od formy první řady (díky čemuž byl seriál nakonec zrušen), se mi 2. série líbila snad ještě víc než první. Já mám prostě ráda seriály, u kterých jsem napnutá až do konce, a i když to bylo místy možná až přeplácaný událostmi, mně to opravdu nevadilo. Je pravda, že první epizody měly své kouzlo, a jak do sebe všechno zapadalo, mi způsobilo až husí kůži, ale zrušení si to nezasloužilo.Alespoň to nekončí cliffhangerem nebo uspíšeně jako Merlin. Takže pro mě jednoznačně 5 hvězd (dobrá, možná 4,5, ale zaokrouhluji nahoru :))

plakát

Fast Girls (2012) 

Upřímně jsem od tohoto filmu moc nečekala - zhlédla jsem si to v první řadě proto, že tu hraje Bradley James (no jo, fanoušek Merlina se pozná) a protože mi to doporučila sestra. A výsledek? Neuvěřitelné! Za na první pohled nudným a triviálním příběhem se skrývá až překvapivě dobrý oddychovák, kde jsem až do poslední minuty napjatě očekávala, co se stane. A nepomohlo, že vedle mě seděla sestra, která se potutelně usmívala a odmítla mi cokoliv prozradit! Opravdu, Britové umějí točit filmy!

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Bože, já se stydim! Jak jsem jen mohla říct, že je to KRAVINA?! Od prvního do posledního dílu jsem se smála a to vážně nemusim tyhle komediální seriály. Och, bože, jak já se těšim na další díl! Miluju Sheldona, nejgeniálnější postava ever!

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Po SG1 a SGA opravdu milé překvapení. Trvalo mi prvních pár dílů zvyknout si na nové herce, ale nakonec jsem se do Destiny a její posádky tak "zažrala", že mi zhlédnutí obou sérií netrvalo ani měsíc. Jediné (nicméně velké) mínus celé série je samozřejmě její délka (pouze 2 sezóny) a otevřený konec (horší než u předchozích sérií). SPOILER! Protože se stal Eli mým oblíbencem, docela mě zajímalo, jak to s ním dopadne. A tak mě docela dostalo, že návrat domů se nakonec nekoná, ba co hůř, ani nevíme, jak to s posádkou dopadne. Je vidět, že původně byla třetí řada naplánovaná, ale pravděpodobně z důvodu nízké sledovanosti byl seriál stažen. Což je opravdu škoda.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Je to kriminálka. Ale hodně (hodně víc) dobrá kriminálka. Na rozdíl od nudných verzí typu NY/LA/Miami, ze kterých vyčnívají maximálně Cold Case nebo Without a Trace, je tohle alespoň zábavné a zajímavé díky (jak jinak) hlavní postavě Sherlocka. Ten je zde spíše tím otravným týpkem typu Sheldona z BBT nebo Dr House. Ale tím líp, protože jinak by se jednalo o naprosto všední seriál. Právě jediné, co mě baví, jsou Holmesovi dedukce, bez nich by to byla nuda. Proto jakmile není na scéně, ztrácí seriál "šmrnc" (takže díky bohu, že je to hlavní postava). Nu nic, jdu se pustit do druhé řady, mám kliku, že na ni nemusím čekat rok. Skončila pěkně napínavě!Tak po druhé řadě musím opět navýšit hodnocení. První a hlavně poslední díl druhé řady mě vážně dostal. I když jsem věděla, co se stane, stejně to bylo napínavé do poslední vteřiny. Jen mě trochu mrzí ty druhé díly obou řad, které jsou o poznání slabší. To je škoda.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Zatím dobrý! Ze začátku se to netvářilo, ale poslední série jsou docela masakr. Na sedmou se opravdu těším.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

1. série: Na seriál mě opět přivedla mladší sestra, a i přes původní skeptický pohled mě seriál začal bavit. Samozřejmě hned jsem začala nesnášet Rachal Berry (Lea Michele), a jo, vim, že tahle postava je protivná a absolutně nesnesitelná naschvál! Ale to už budu radši milovat Sue Silvestrovou, která mě svými hláškami dokáže dostat pokaždý, když otevře pusu. Nebýt to samozřejmě muzikálový seriál, stálo by to asi za prd, protože dějová linie popisuje více méně klasický život na americké střední (a ne poprvé jsem si položila otázku, jestli to takhle fakt chodí na americkejch středních.) Ale spoustu písní jsem si postahovala v jejich verzi, protože ty jsou fakt vyvedený. No, uvidíme po druhé sérii, jak se seriál vyvine. Oblíbené postavy: Sue, Kurt 2. série: Docela jsem se jí bála, hodně lidí tu psalo, že je horší než ta první, ale mě nezklamala. Samozřejmě nic moc změny, akorát k mým dvěma oblíbeným postavám se ještě přidal Blain, spolu s Kurtem tvoří vážně sladkej páreček a celkově jejich vztah je mnohem zajímavější a míň hloupej a naivní než mezi pětiúhelníkem Rachel/Finn/Quinn/Puck/Sam. Z těch mi už pomalu hrabe. Na třetí sérii se těšim, slyšela jsem, že je prý nejlepší. Tak uvidíme. 3. série: Tak jsem zvýšila hodnocení, protože 3. řada byla úžasná. Další nával skvělých písniček a příběh, který už byl o něco zajímavější než v předchozích sériích. Opravdu mi budou všichni chybět. 4. série Zapomínám, že jsem to kdy viděla! Takovou sr*** z toho udělali. Celý seriál akorát zkazili. Takže pro mě to končí 3. řadou!