Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Film který s nadsázkou mohl vyjít jako audiokniha. Opravdu drtivá většina filmu je divákovi vyprávěna nudnými zdlouhavými dialogy. Akce a napětí je ve filmu úplné minimum a když už tam je, tak je to nezvládnuté. Sem tam pár hezkých futuristických vizuálů film nezachrání a stejně vše působí prvomyšlenkově a kýčovitě. Hrozná ubíjející nekončící 116 minut trvající nuda. Film který si zaslouží být stažený z uložta a během něj s manželkou plánovat kam na dovolenou.

plakát

Ztraceni - Deus Ex Machina (2005) (epizoda) 

Masakr! Ztraceni jsem viděl naposled, tedy koukal jsem je před 12 lety. A teď si dávám repete, pamatuju si ty hlavní věci, ale takový ty detaily ne. A toto byl díl co mě skoro rozbrečel :D. Jasných 5.

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Nejlepší animák všech dob, co kdy spatřil světlo světa!!

plakát

Drive (2011) 

Poslední dobou se rodí filmy, které si na něco hrají. Ze začátku podle úvodní scény jsem si myslel, že to bude něco ve stylu že frajer bude dělat řidiče u nějakých loupeží apod. kde bude nadlidsky řídit. No, ne no. Místo toho chodila hlavní postava z místa na místo, nebo k oknu a čuměl z něj jak nějakej důchodce. Potom šel co nejpomalejším krokem k té spolubydlící kde jen seděl a čuměl. Strašná nuda, nuda! A 2* jen kvůli Kavinsky - Nightcall a pěknýmu kukuču Carey Mulligan.

plakát

Mlha (2007) 

Ze začátku jsem si myslel, že to bude jedna z těch klasických nudných hororo scifáren z příšerama, ale opak je pravdou. Uvěznění v místním obchodě pěkně kořenila místní boho-fanatička, bez které si přiznejme by to byla nuda a film by teda alespoň u mě ztratil jednu hvězdičku. Mimochodem Marcia Gay Harden ji zahrála dost přesvědčivě, chválím. Dal bych klidně těch hvězdiček pět, ale kvůli dementním scénkám hlavního hrdiny s jeho klukem musím pěkně ubrat! A já se ptám proč tam zase museli nacpat toto nudné klišé otec a syn. Opravdu bezduché typické scénky "I promise", "Daddy I'm scared", to se mi otevírala kudla v kapse.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Naprostá klasika, kdo toto neviděl jako by nebyl. Pro mě jasných 5*, miluji tento film!

plakát

Hrdost a sláva (2008) 

Příšerně zdlouhavej, nudnej film. Myslel jsem si, že tomu dám ještě šanci, ovšem když přišla scénka, kde se začnou bavit asi 5 minut o tom, kde budou o Vánocích a jak je všechno strašně špatně a potom začne hrát hudba, jako kdyby se zjistilo kdo zabil Kennedyho, tak jsem to musel vypnout. Jo málem bych zapomněl, toto je teprve druhý film, co jsem vypnul a 1* jsem dal za mého oblíbence Edwarda.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Čekal jsem propadák a taky, že to propadák je. Viděl jsem 10 minut a stačilo mě to bohatě. Příšerná práce kamery, kýčovité postavy, nuda, nuda, který doprovází nejhorší soundtrack, který jsem kdy u něčeho slyšel. Já si myslím, že toto zaujme jen hrstku vyvolených důchodců, kteří se na to budou odpoledne koukat, jen proto že to je "hezký". Osobně dávám odpad!

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Na tenhle film jsem se opravdu těšil, protože to je remake na v té době dobrý film. Lístky na 3D koupené, premiéra, všichni natěšení. Bohužel nám to zůstalo ještě tak 10 minut. Film je plný klišé, trapné otřepané dialogy, vše dobré vidíte v traileru. Co se týče 3D, tak děs běs, co si pamatuji jediná 3D scéna byla jak někdo (už nevím, kdo) hodil do vody minci. Proto tenhle film NEDOPORUČUJI!