Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Je to jako hloupá telenovela, nicméně mám velmi silný pocit, že na mě tvůrci potměšile pomrkávají a říkají "My víme, že je to pitomost, prostě nás baví si z toho dělat srandu.". A to mě neskutečně baví.

plakát

Divergence (2014) 

Sem povrchní a tak jednu hvězdičku dávám za oči hlavní protagonistky (já vim, blbý, ale na tý buchtě prostě něco je...). Druhá hvězdička je za to, že tvůrci měli koule na to, aby se tvářili, že bude víc dílů.

plakát

xXx (2002) 

Jediná hezká věc na tom je, že se tam občas objeví záběr nebo název z naší domoviny.

plakát

Mazací hlava (1977) 

Na konci jsem se díval na černou obrazovku a nebyl jsem schopen slov, pohybů, ničeho. A pak začal název filmu dávat smysl. Nebyla vymazána jen moje hlava, ale celý jsem si připadal vymazaně. Tohle už nikdo jiný nedokáže. Pět hvězd.

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Naprosto otřesná snaha o improvizaci, která vyvolává bolest zubů, varlat a zvracení krve. Trapnost střídá trapnost, až mě to nutí přemýšlt, jestli mi jich nemá být nakonec líto.

plakát

Monstrum (2008) 

Kromě toho, že film je v podstatě bez děje a charaktery postav pozbývají veškerou hloubku, je utíkání před přerostlým mutantem mezi plejtvákem a chobotnicí docela zajímavá podívaná. Sice se nedá překousnout kamera, která i přesto, že je vláčena po všech hromadách sutin a mrtvol, které se ve filmu objevují, je stále naprosto dokonale zaostřená, ale i tak se dá u snímku dobře pobavit. Především zvuky, vydávající krabíci vypadávající z hlavní příšery jsou vskutku úsměvné. Dalším negativem je dle mého názoru až zbytečné rozebírání vztahů a nekonečně dlouhý začátek. Ten film má proboha jenom hodinu a půl! Sečteno podtrženo, cynici (a možná nejen oni) se občas i zasmějí a ostatní se mohou minimálně pokochat polorozpadlým Manhattanem.