Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Nevyřízený účet (2013) 

Jupí další film, u kterýho se projeví inteligence zdejší komunity. Sorry ale koukat na film se Stathamem a čekat inteligentní thriller je demence vás a né toho filmu. Bylo jasný že se zase vyrojí lidi, kteří budou říkat jak je primitivní děj a že je Statham jako terminátor.... Ano, nečekaně to tak je, protože to je klasický Stathamovský film, nečekejte nic jinýho než akci,výbuchy a Stathamův kamenej výraz. I když tady občas přidá i úsměv. James Franco hraje záporáka a docela mu to šlo. Jen mě překvapilo že tak málo přehrával, normálně používá grimasy každou chvíli, ale tady se držel a zahrál to docela přesvědčivě, pro mě to je škoda, čekal jsem klasické přehrávání. No tak abych to shrnul, je to klasický Stathamův film, nečekejte kvalitní příběh, nedostanete ho. Dostanete hromadu akce a Stathama, kterýho nemůže nic zabít. Já se bavil, nebudu hledat chyby jako tady kolegové, nemá to cenu, nejsem svině abych se koukl na film jen kvůli tomu, abych ho mohl potom kritizovat.

plakát

Ninja 2: Pomsta (2013) 

Scott Adkins pořád umí, jeho choreografie a boj jsou naprosto precizní a úžasný. Jako film to je takový průměr, klasický příběh o pomstě, ale o tom to vůbec není. Tady jde o to, aby byli boje dynamický a pořádně promakaný, což se tady povedlo na jedničku. Dokonce si Florentine neodpustil jeden zvrat na konec, který se tam kupodivu hodil a já si nemusel ťukat na čelo, jaká to byla blbost. Ono jde vidět, že Florentine se příběhem nikdy moc nezabýval a jde to znát na všech jeho filmech, naštěstí se Ninja: Shadow of a Tear povedlo a já jsem spokojenej.

plakát

Noční jízda (2013) 

Tom Hardy předvedl další ze svých dokonalých výkonů a drží tenhle film v nadprůměrných číslech, celé to bylo jen na něm a on dokáže svým hlasem a výrazy tak vtáhnout do filmu, že vás to nestihne ani začít nudit a už je konec filmu, přitom jde o na první pohled primitivní příběh, Chezush to vystihla naprosto úžasně " Ale stejně je Hardy borec, zvládnout takhle celý film sám. Bych nikdy nečekala, že mě budou nějaký žvásty o betonu bavit " Je to úžasný film, jen mi tam pořád něco chybělo k tý 5*, nějaký zvrat, nebo událost, kterou bych si pamatoval, konec je takovej nijakej, takže za to 1* dolů, ale jinak jde o další dokonalý film, ve kterém účinkuje Tom Hardy.

plakát

Oculus (2013) 

Malý velký horor. Tady jde vidět že někdy je méně více, žádní extra dobří herci, celkem slušný efekty, ale tady se hraje hlavně na atmosféru a na vyprávění příběhu, který je teda vyprávěn skvěle. Minulost se kříží s přítomností a pořád pořádně nevíte, co se stalo v minulosti a proč vlastně chtějí to něco zastavit. Přišlo mi to jako takové hraní na kočku a na myš, strašně se mi to líbilo. A konec je taky úžasnej, doporučuju, konečně nějaký pořádný horor po dlouhý době.

plakát

Očista (2013) 

Na začátek bych chtěl říct, že s očistou naprosto souhlasim a něco podobnýho bych zorganizoval i tady v ČR. Chtělo by to tady čas od času pročistit. Začíná se tu vyskytovat čím dál tím víc špíny. No a teď k filmu. Toho malýho hajzla bych vyhodil i s tim houmlesákem ven, kdyby mi tohle udělal. Chudák Ethan pak nevěděl co dělat a chtěl se zachovat stejně, jako by se zachoval každý, jenže pak mu najednou ruplo v bedně a celý to posral. Největší problém tohohle filmu je to, že sami autoři neví, co chtěli natočit. První hodina filmu se tváří jako psychologický thriller, kde se utváří osobnost Jamese, jenže pak jakoby si režisér šňupnul špatnej matroš a udělal z toho primitivní vyvražďovačku s pokusem o zvrat v posledních minutách. Ten zvrat byl tak debilní, že to celý film ještě zhoršilo. Příšerný zklamání. Tohle měl bejt horor roku, kterej se mohl podobat Funny Games USA, ale je to akorát šedej průměr a zkurvenej potenciál. Škoda. http://www.youtube.com/watch?v=WJaTyVR8YXM Konečný řešení!!

plakát

Oggy a škodíci (2013) 

Velký zklamání, Oggyho a šváby (škodíky) miluju, seriál jsem fakt zbožňoval od malička, ale film se moc nepovedl. Ty jednotlivý příběhy jsou dost nudný a hlavně to celé postrádá vtip, u některých scének jsem koukal i na mobil, jestli už nebude konec, protože to vážně strašně nudilo, jako seriál to je pecka, jako film to je takovej průměr, když budu hodnej, 3* dávám jen z nostalgie, ale seriálu to nesahá ani po kotníky.

plakát

Ona (2013) 

Nad komentem k tomuto filmu jsem fakt přemýšlel a došel jsem k názoru, že to vlastně nemá cenu, tenhle film prostě musíte vidět, jde o to, že ani já sám nevím, jestli bych chtěl takový umělý program, který by byl vlastně mým nejlepším kámošem/holkou, podle mě by se jen ztratila úplně komunikace mezi lidmi, každý by měl tu svojí vysněnou polovičku, no to je jedno, ten film je úžasný, i když celkem jednoduchý. Chlápek si koupí umělou inteligenci a je s ní šťastný, pak víc a pak nejvíc, potom se to začne komplikovat a celý se to nakonec zamotá a.. no nechci spoilerovat, prostě se na to koukněte a uvidíte. Jo a není to tak depresivní, jak všichni tvrdí :)

plakát

Orphan Black (2013) (seriál) 

Tak mám za sebou další seriálovej maraton, ale tentokrát to nebylo úmyslný. U Dextera to byl plánovaný, ale tady jsem nečekal vůbec nic. Prostě jsem se nudil, tak jsem si pouštěl první díly všelijakejch seriálů, které jsem ještě neviděl a pak jsem narazil na Orphan Black a vzpomněl jsem si na Hellstruck, jak mi to doporučovala, tak jsem si dal jeden díl a tak jsem si oblíbil Sarah, že jsem si pustil další díl a tak to šlo až do dílu 10týho. Ve tři hodiny ráno jsem si říkal, že bych už mohl skončit, ale konec 9 dílu mě tak navnadil, že jsem musel zkouknout i poslední díl. Naprosto strhující a skvělej příběh, který je doplněn o úžasnej výkon Tatiany, který hraje božsky a všechny její klon jsem si oblíbil. Teda až na Alison, která byla taková ta klasická kráva, ale nakonec jsem si jí oblíbil taky. Dokonce jsem si oblíbil i vedlejší role, což moc často nedělám. Vic i když byl kretén mi nějak přirostl k srdci a jeho situace v seriálu mě strašně bavili. Konečně zase úžasnej seriál, jediný mínus je, že musim na druhou sérii čekat takovou dobu. Už aby to bylo, páč to skončilo dost blbě. Oblíbené postavy: Sarah, Cosima, Helena, Vic, Fe. Prostě skoro každá postava je boží! Miluju ten seriál.... ...Jak se pozná posranej seriál? Tím že je v každém díle několik vražd a stejně to příšerně nudí. Druhá série stojí za hovno, totálně mě nebaví a dokonce jsem přestal mít rád postavy, co jsem rád měl, takže přestávám druhou sérii sledovat, akorát bych si ještě víc zkazil mínění o tomhle seriálu. A to jsem ho měl po první sérii chvíli v topce, příšerná škoda.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Kdyby se měla hodnotit jen vizuální stylizace a efekty, tak bych dal jasných 5*, jenže o tom to není. Vážně si nemůžu vybavit další věc, která by mě na filmu zaujala, hromada debilních konverzací a k tomu primitivní děj a nepříjemné postavy. Dokonce i Idris Elba zklamal, hold když vám daj dost peněz, tak neodmítnete i kravinu jako je tohle. Příběh byl takovej o ničem, ale abych jenom neprudil, tak musím říct, že ta akce taky nebyla špatná, děj docela utíkal a 132 minut uteklo jako voda... Dávám slabý 3* a to jsem ještě hodně hodnej, protože ten konec byl tak nechutně sladkej, až se mi z toho chtělo zvracet.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Butler je prostě skvělej herec a pomalu se dostává do mé topky. Jo přežije vlastně úplně všechno, ale u něj mi to vůbec nevadí. Jak vezme zbraň do ruky, tak přestávám myslet a jenom se kochám tím, co tam předvádí. A Olympus Has Fallem má i skvělej scénář a většinu filmu jsem myslel, že jde o Britský nebo jakýkoliv jiný film než Americký. Tohle se Americe nepodobá. Zbořit si Bílej dům a spálit vlajky. Divím se, že zrovna tuhle tématiku vytáhli zrovna teď, kdy jsou vztahy mezi Severní Koreou a USA tak napjatý. Film mě mile překvapil po všech stránkách. Skvělý herci a skvělý scénář zapříčinilo to, že jsem měl dilema mezi **** a *****, ale nakonec jsem si řekl, že to je přeci jen na 85% tedy ****.