Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Skvělá komedie u které jsem se bavil od začátku do konce, nebylo to vůbec trapný, a i když ten nápad je fakt nereálnej, tak se musí ocenit, že vymyslet něco novýho je v týhle době už dost těžký. Vince Vaughn zahrál skvělej chlápka, o kterým si myslíte, že jen rozhazuje peníze a na všechny kašle, ale pak se to začne celé obracet a končí to klasickým happyendem, ale tady mi to ani vůbec nevadilo. Fakt povedená komedie, bavila mě od začátku do konce.

plakát

Práskač (2013) 

Proč má kurva film s Dwaynem 112 minut? Je předem jasný, že začátek bude nudit. Je to čistý krimi, ve kterým se Dwayne snaží hrát otce roku a že mu to moc nešlo. Jeho i love you ve vězení bylo spíš směšný, než abych kvůli tomu něco cejtil. Kdyby to bylo zkrácený o 30 minut, tak by to bylo ideální a nikdo by se nenudil. Vystřihli by ty nudný kecy okolo a měli by jsme tu skvělou přímou krimi bez zbytečnejch keců. Takhle tu máme zdlouhavou průměrnou krimi, která začne bavit až na konci, když čekáte, jak to všecko taťulda vyřeší. Čekal jsem, že tam bude i nějaká srdceryvná událost, která ještě víc zamotá příběhem, ale nestalo se. Je to jen dlouhá krimi se slušným obsazení vedlejších rolí a snažícím se Dwaynem. 55%

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Wow nikdy bych nečekal, že se mi takovej film může líbit. Zase jsem jednou sám sebe překvapil, byl jsem na projekci a jsem za to rád, protože jinak bych tenhle film nikdy neviděl. Dokonce jsem utíkal domu, abych se stihl z projekce odhlásit, jenže jsem přišel v 15:05, takže už bylo pozdě, ještě že jsem to nestihl. Hodně pomalý film, který mě ale přinutil koukat se celou dobu bez toho, abych se nudil (až na malé výjimky), Tom Hiddleston je na tuhle roli jako stavěnej, takovej klasickej mučednickej upír, kterýho budou všechny ženský milovat. Tilda Swinton ale překvapivě nezaostávala a mezi jí a Tomem bylo až divný spojení, ty dialogy byli strašně příjemný a takový spontální, prostě jim to sedlo. Ale největší plus je soundtrack, vážně co písnička, to úžasnej song, doprovodná hudba byla prostě dokonalá, k tomu se přidali i vtipné narážky na historické postavy, nejvíc potěšilo zmínění Byrona a prokletých básníků, se kterými Adam chlastal :D.. jediný mínus byla reklama na ajfouna, která mě fakt naštvala a pár nudných pasáží, ale jinak vysoce nadprůměrný film. 90%

plakát

Raider Origins (2013) (amatérský film) 

To že se tvůrci tohohle amatérského filmu vydali trochu jinou cestou než hra je podle mě velké plus. Kdyby to byla jen kopírka hry, tak by jsme se nedočkali žádného překvapení a zvratů. Takhle jsem si užil skvělou podívanou, ve které bylo i pár momentů, které jsem nečekal. Niko to už krásně ve svém komentáři zaspoileroval, takže kdo to uvidí teď, tak asi moc rád nebude. Ale tak jeho věc. Naštěstí jsem sem nekoukal, takže jsem si vychutnal skvělý amatérský počin, který rozhodně stojí za vidění. Strašně se těším na celý film Tomb Raider, hra byla skvělá a nemyslím si, že by film nějak zaostával. Jasně byli tam chyby, ale dají se přehlédnout a nic extra hloupého tam nebylo.

plakát

Riding Shotgun (2013) 

Skvělej, vtipnej animák, s hromadou úžasných situací. Hlavně začáteční hledání kulky a přestřelka na konci jsou skvělý nereálný situace. Dost pobavilo 85%

plakát

Rivalové (2013) 

Fakt jsem se snažil najít na Rush nějakou chybu, alespoň malinkou, abych mohl zmenšit hodnocení a to hned z několika důvodů, ten první je, že nemám rád Rona Howarda, jeho filmy jsou většinou tupý a o ničem, žádnýmu jeho filmu jsem nedal víc než 3 *, další důvod je ten, že vůbec nekoukám na formule a příjde mi to jako naprosto nudný sport, který je o ničem (alespoň teď) a třetí důvod je ten, že se film dostal tak rychle na 4. nejlepší film na CSFD, takové filmy jsou podezřelé a hledám v nich všechny chyby, abych si pak mohl stěžovat, že to je nefér. Tak to by byli důvody, které jak vidíte byli naprosto mimo a já možná i tím, jak moc jsem film sledoval usoudil, že se jedná o nejlepší sportovní drama, který se kdy natočilo. Ten film má všechno a hudbou počínaje a příběhem konče je to prostě boží. Další věc, kterou musím vyzdvihnout je výběr herců, až nečekaně hodně se podobají právě Laudovi a Huntovi. Dokonce bych řekl, že Chris předvádí svůj nejlepší výkon a nikdy nehrál líp. Daniela moc neznám, takže nemůžu soudit... Klasicky jsem napsal koment, který vám řekne hovno o filmu, ale tak neuděláte nic. Ve zkratce je to úžasný film, který je na pravém místě a zaslouží si být v top 4 filmů na CSFD, doporučuju všem, bez ohledu na to, jestli máte formule rádi nebo ne..... Rivalové se nedostali do nominací na film roku... Tohle je největší výsměch a Oscar je čím dál tím větší fraška.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Doufal jsem, že to bude lepší jak pětka, což nakonec bylo, ale né o moc. Vlastně jediný, co se mi tam líbilo byli ty rvačky a pár honiček. Prostě už to není, co to bývalo. Závodů bylo málo a spíš tam šlo o epický WTF momenty. Ten skok přes most? Děláte si prdel? Tohle může napadnout jenom naprostýho magora. Pak to letadlo, to byla taky dobrá sračka a nakonec Terminátor, kterej vyšel z hořícího letadla. Proč to takhle kurvěj? Já to vážně nechápu, to jsou úplně zbytečný záběry, který film akorát snižujou. Chápu, že nějaký epický moment tam chtěli dát, ale tohle je vážně ještě horší jak ten trezor v pětce. 3* jsem dal jen kvůli rvačkám, vtipům na černouškovo čelo a za ten konec! Tím koncem myslím úplný konec po titulkách, kdy se tam objeví Statham. To je snad poprvý, co se těším na pokračování průměrnýho filmu. Se Stathamem jako hlavním padouchem to bude hned o něčem jinym.

plakát

Řežba v Tombstone (2013) 

Tenhle film vám nabídne za 1) Bad-ass výraz Dannyho. Za 2) Nafouklou hlavu Mickeyho a za 3) pár dobrejch přestřelek což je na jeden film docela málo. Od tohohle filmu jsem nečekal nic a přesně to jsem dostal. Příběh o hovně se špatnými herci a pár přestřelkami, který se opravdu vyvedli, ale to mi vážně nestačí. 45%

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Odpad za totálně posranou sérii!!! Tohle nemá se Scary movie nic společnýho. Je to trapnej hnus, kterej se nikdy neměl natočit. Doufám, že to bude propadák a žádný nový Scary movie se už nenatočí.

plakát

Sibiřská škola (2013) 

Je hezký jak to vzal každý z trochu jiného úhlu, jak čtu komentáře, tak někdo to viděl jako film o partě kamarádů, který spolu zažívali věci až se to jednou trochu posralo a někdo to bere prostě jako film o sibiřské komunitě, která má svá pevná pravidla a tak trochu si tím vším sere do huby. Pevný kodex tam je, jen né vždy je dodržován. Film byl na můj vkus až moc ukecaný a zdálo se mi, jakoby se něco dělo jen první půlku a druhá půlka byla jen jako vedlejší film, ve kterém se neukázalo nic zásadního. Nechci spoilerovat, takže řikat nic nebudu, ale vždy když se něco dělo, děj se najednou dal jiným směrem a najednou byl někdo mrtvej nebo se nechal naverbovat atd... prostě vše podstatné ve filmu není. Tak mi to přišlo, Ze začátku to vypadalo nadějně, ale nakonec mě to dost zklamalo.