Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadala většina akčních béček (aspoň v akčních scénách), bylo by to vcelku fajn. Ale musim přiznat, že na tohle bych nejspíš ani nekoukal, kdyby se v hlavní roli neobjevil Danny Trejo (nebo někdo podobně profláklej). Mickey Rourke nebyl v roli Lucifera přesvědčivej, ale to spíš byla otázka blbě napsaný postavy, než jejího hereckýho představitele. Nicméně projekce nelituju, ačkoliv zůstanu jen u jedný, dvě silnější hvězdy. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ľahké westernové béčko s výborným úvodom, ktoré sa po rozbehu zvrtne do nudného akčného blábolu s tonami klišé, gýču a nie veľmi dobre zostrihanou akciou. V istom zmysle to ale má niečo do seba - pekelné vsuvky s Rourkom ako diablom trochu osviežili prázdne nápady, a Trejo si svoju rolu očividne užíval, pretože sa do nej hodil dokonalo. Trochu ma hnevá zbytočné zamiešanie kariet so ženskou v podaní Diny Meyer, ale to už k spomínaným gýčom patrí. Ako priemerná jednorazová záležitosť obstojí, ako skutočný western ani zďaleka. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo má v tváři zase ten známý výraz neskutečně naštvané rozinky (a opět mu vydrží po celý film), jen tentokrát vyměnil mačety za kolty (napsal bych šestiraňáky, ale to bych lhal)... A je to vážně zábava. Nijak duchaplná, ničím výjimečná, ale stejně se mi na ní spousta věcí líbila. Od začátku do konce se něco dělo a dělo se to v příjemně zběsilém tempu, likvidace padouchů a akce vůbec byla často velice nápaditá a vtipná (důlní vozík, petrolejka+dynamit...), Mickey Rourke byl ďábelsky (Aby ne!) slizký. Sympatická béčková záležitost, nestydím se za to, že mě tak pobavila. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tfuj, tak takhle tlustýho čerta jsem snad ještě neviděl... :-))) To bylo fakt peklo. Mysteriozní western, to hned zavánělo průserem. Ale mám rád filmy, kde Satan tahá za nitky dění... To ale čertem musí být Al Pacino a ne tahle koule s umaštěnými vlasy... Marně Trejo tvrďácky vraští svojí zjizvenou tvář, marně louská knírem a láduje kolťáky. Marně tvůrci zpomalovali některé akční scény a marně některé zase urychlovali... Působilo to neskutečně lacině a to nepočítám ty úděsně přesvícené exteriéry. Ať byla noc či den, kdykoliv někdo vstoupil do baráku z venku, zabírala kamera pohledem přes něj ven jen bílé světlo jak po jaderném výbuchu... Některé přestřelky sice ušly, ale celkový dojem sráží přemoudřelý Satanáš a opravdu easy zápletka. Nějak mám holt poslední dobou na westerny smůlu. Poslední dobrej co jsem viděl byl parádní Proposition a od té doby nic... Přidávám hvězdu za to vyjetí schodiště na koni... Víc ale než dvě hroudy zlata nedám. * * ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nóóó, ať to napsal kdokoliv, je to hotový trhák........... Úvodních pět minut je nádhernejch. Kreslené, povedená hudba, herci no prostě začátek, který vás strhne přímo do děje. Zatím to šlape. Banda zlodějů a vrahů se posléze vydává do města Edenlake, aby zde uloupili zlato z místní banky. Pak dochází k očekávané zradě a někdo při ní zemře. Byl jsem překvapen kdo to je, ale jen na chvilku. Městečko je posléze přejmenováno na Tombstone. (Pohřební kámen). To vše ani ne za patnáct minut. To pravé Peklo totiž teprve přijde. CITÁT - Není snad krásnějšího zvuku, než zoufalí nářek trpícího.......... DIALOG - GUERRERO - (Danny Trejo) - Máte na skladě nějaké rakve? REVEREND - (James Jordan) - Proč? Vy s nima podnikáte? GUERRERO - Dá se to tak říci. REVEREND - Kolik jich potřebujete? GUERRERO - Šest............. Mickey Rourke (Black Smith) vypadá příšerně a Dany Trejo je jako vždy charismatický. Film má pár viditelných chyb. Například obrácený kříž vypálený na hrudi prostě v některých záběrech není na hrudi vidět..... nebo hodiny v salonu - po roce začnou tikat, ale v některých záběrech je vidět, že opět stojí. Ale to jsou jen takové drobnosti. V Tombstone bude tak jako tak pěkně horko. CITÁT - ....a ten teď hnije v zemi........... Po půl hodině to ztrácí tu úvodní krásu, přidávají se logické chyby, špatný střih, divné momenty a zmatečné scény. Ale i přes těch několik nedostatků je to velmi koukatelné až lehce Tarantinovské. CITÁT - Čas běží....... Jo a i kamera je někdy povedená. Dám tomu tři za 60%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama