Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (72)

plakát

Popelka (2015) 

Krásná pohádka, i když na můj vkus až moc vyumělkovaná, ale na chvíle, kdy člověk potřebuje tak nějak "věřit", že vše má šťastný konec, je výbornou volbou.

plakát

Avengers (2012) 

Tohle je prostě bomba, všechny hrdiny do jednoho filmu, to byl prostě nápad, skvělé

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Kdo by řekl, že Němci mohou natočit docela vtipnou komedii. Sice je konec poněkud sladký a děj jednoduchý, ale na odreagování a zasmání skvělé.

plakát

Univerzita pro příšerky (2013) 

Snažit se oživit Příšerky nebyl podle mě úplně nejlepší nápad. Příběh zachraňuje konec, jinak je dost jednoduchý, což je podle mého názoru největší slabina filmu.

plakát

Velká šestka (2014) 

Po dlouhé době krásný animák od Disneyho, sice ten konec je trochu přitažený za vlasy, ale u pohádky to asi tak má být. Jinak jsem se doopravdy bavila.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Dlouho jsem se tomuto seriálu vyhýbala, ale byla to chyba. Jeden z nejlepších seriálů současnosti - konečně někoho napadlo vytvořit seriál z univerzitního prostředí s inteligentním humorem. Třeba i někoho "dostane" ke krásám přírodních věd, bylo by to úžasné.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Velkolepé, nádherné, po vizuální stránce bez chyby, ale bohužel "dračí nemoc" neexistuje jenom ve Středozemi a mají ji i někteří v Hollywoodu. Stačilo by, kdyby tam všeho toho bylo trochu méně.

plakát

Vejška (2014) 

Na to, že je to druhý díl, tak je to docela dobrý. Kraus byl opět skvělý

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Bezzubka neměla chybu v prvním díle a v druhém se nic nezměnilo. Sice děj a zvraty v životech hrdinů nejsou nové, autoři vsadili na klasický dějový spád :-) to všechno ale nahradí pohled na tu spoustu draků, kteří se opravdu povedly. Hned bych si nějakého vzala domů :-)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Martin Scorsese nezklamal, film je dobrý a musím uznat, že jsem se docela divila do čeho se filmaři pustili. Leonardu Dicapriu role tohoto typu prostě sedí a myslím si, že díky této a jim podobným už si ho nespojujeme pouze s Titanikem. Film však má jednu drobnou mouchu a to svoji délku. V půlce filmu už jsem koukala po hodinkách, protože scény se začaly opakovat (je zde opravdu podrobně popsáno působení drog na člověka:-D, až to místy začíná nudit), ale přesto je to jeden z nejlepších filmů, které jsem za poslední dobu měla možnost vidět.