Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (141)

plakát

Centrální inteligence (2016) 

Až na ten trapnej konec jsem se bavil vcelku dobře. Je to zábavné, odsejpá to, Hart - Rock sice nejsou Gibson - Glover, ale úplně špatní taky ne. Hartovi role sedla jak přibitá a jeho postava je super, zatímco Rockova postava je hodně zvláštní, a někomu muže skazit celý film, ale mě nevadila. Takže slabší 4*, IMDb 7/10, s lepším koncem mohly být i čisté 4*.

plakát

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014) (pořad) 

Asi nejlepší talk-show svého druhu. J. Oliver je prostě bavič, palčivá témata dokáže podat v perfektní kombinaci humoru a vážnosti, a co je hlavní, nebojí se rýpnout do nikoho a ničeho. Dosud jsem neviděl jiný nežli úžasný díl. 5* IMDb 10/10.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Není to typický Sandler, takže to nakonec není vůbec špatné, dokonce to není ani trapné, Aniston, Decker a Kidman jsou žhavé, až to je pěkné. Samozřejmě od začátku je jasné, jak to skončí, ale místy to i pobaví, takže pohoda 3*, IMDb 6/10.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Taková typická průměrná rodinná komedie, která rozhodně neurazí a vcelku pobaví, ale popravdě jsem se snad nezasmál, místy jsem se pousmál, to je asi tak vše, ale na druhou stranu jsem se ani nenudil, takže myslím, že 3*, IMDb 6/10 jsou ok.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Série s Ch. Sheen byly hodně super, po změně herce mohli přijít s něčím novým, navíc začínalo to tak, že měl Alan prostě smůlu, a bylo celkem vtipné koukat, jak se nechává kazit vlivem staršího bratra a životních nástrah, ale to co s ním dělají teď, na to už se nedá dívat. 4*, IMDb 7/10, teď jsou to 2*, možná slabší 3.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Dostal jsem náladu na dobrou komedii, něco ve stylu Žhavých výstřelů (prostě něco praštěného) a vzpomněl si na Big Lebowski, který rozhodně není tímto typem filmu, jak jsem si myslel. Film mi trochu připomínal Tarantina (ale výrazně méně násilí), místy se zasmějete (pár hodně povedených dialogů), ale rozhodně se nejedná o tu "komedii". Navíc se musím přiznat, že místy jsem se výrazně nudil. Na druhou stranu, když si vzpomenu na Jeffa Bridge v Sedmý syn, tak tady klobouk dolů, herecké obsazení a výkony jsou fenomenální, John Goodman mi dával dobře zabrat (v dobrém slova smyslu), a Julianne Moore, wow. Chystám se kouknout ještě jednou v originále, jelikož si myslím, že žánrové neporozumění a česky dabované slovo "D´ŮD", mohlo filmu při mém hodnocení ublížit. Každopádně prozatím slabší 4*, IMDb 7/10.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Už si ani nepamatuji dobrý mytologický film od Hercula, přes Souboj titánů, Hněv titánů či Válku bohů (mám na mysli novější verze), a tento není výjimkou. Není k tomu moc co dodat, jeden propadák vedle druhého. Těsné 3*, IMDb 5/10.

plakát

Počátek (2010) 

Vtipné je, že Vás film nutí jej vnímat a přemýšlet o něm, a sám Vás tak donutí k tomu, všimnout si hned několika nesmyslů, které nakonec kazí dojem z velice velice líbivého nápadu, jelikož zjistíte, že film není tak sofistikovaný, jak se tváří. Velká škoda, mohla to být jasná 5*. Nicméně herecké obsazení je fenomenální, a na to že má film dvě a půl hodiny, jsem se vůbec nenudil, až na pár slabých chvilek, vizuálně jsem si také přišel na své, nakonec tedy jasné 4*, IMDb 8/10, pro těch pár nesmyslů.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Normálně by to byly 3*, ale vzhledem k dvojité dávce hereckého umu v současnosti mého nejoblíbenějšího herce, a barové scéně, která se okamžitě ocitla v mé top 15, ("No it's not, it's a fucking rolling pin. Who are you, fucking Funny Cradock? What are you gonna do with that? You gonna bake me a cake. You gonna sing me a song, watch me blow out me fucking candles? I come here for a fucking shootout, right. A proper shootout with some proper men, like a Colonel Custer and Geronimo. Have you ever heard of 'em? No, cause you were too busy in your pinny baking fucking fairy cakes, weren't you? Reg, this lot are fucking nonces to a man.They're fucking nonces. Get out of me fucking way. Go on, get out. Go on, fuck off. Call yourself a fucking gangster? A shootout, right, is a fucking shootout! Like a Western. Wankers! Fucking embarrassing. Waste of my time. Fucking waste of my time."), jsem se nakonec rozhodl pro 4* ,IMDb 7/10. Jinak to mohlo být malinko kratší, popřípadě s trochou násilí navíc.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Místy je to slušné a místo je to pěkná hovadina, a těch druhých míst je vííce, grafika je nějaká divní. Taky je to pořád dokola, Milla se probudí bůh ví kde nahá a už je řeže, začíná z toho být takový nekonečný příběh, snad se tedy v 2017 konečně dočkáme, držme si palce. 2*, IMDb 3/10.