Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Literární předloha i filmové zpracovaní jsou parádní. Jsem velkej fanda a proto se ve svém hodnocení omezím jen na: po všech směrech PERFEKTNÍ. IMDb 10/10

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Ano ano ano a až si to přístě pustím znova, dopadne to zase: Ano ano ano, a to jsem si zcela jist. Tarantino prostě umí. Naprostá paráda, podívejte a uvidíte sami :-P, :D. IMDb 10/10

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Kupodivu mě tahle partička debílků poměrně hodně bavila, a bavila mě celý film. Je to svižné, akční a vtipné, přesně to co jsem od filmu čekal, a přesně to co jsem chtěl. Plus povedení "klaďasové", zavzpomínal jsem na staré dobré časy. Nebudu tedy hnidopich a dám tomu plnej D, IMDb 10/10.

Smrtonosná zbraň

Smrtonosná zbraň (1987)

Celá série je prozatím úžasná. Je to vtipné - ne však laciné, či trapné - zábavné a svižné - ne však odfláklé, či osekané - na akční film to má i krutopřísný příběh s výborným scénářem. M. Gibson a D. Glover jsou parádní dvojka, chemie mezi nimi pracuje na 110%. Prostě na tyhle "sračky" nebudu nikdy starej, 5*, IMDb 10/10.

Čistá duše

Čistá duše (2001)

R. Crowe patří mezi mé oblíbené herce, takže kombinace schizofrenního profesora matematiky J. Nashe v jeho podání a krásné J. Connelly by mi ke štěstí úplně stačila, ale to bylo málo, ježíšek mi ještě nadělil vynikající scénář, režii a hudbu. A já byl tedy v konečném důsledku nadšen, unesen a uchvácen, tedy všechny palce nahoru a 5*, IMDb 10/10 k tomu.

Osm hrozných

Osm hrozných (2015)

Tak takhle mě do sedačky přibilo naposledy Vykoupení z věznice Shawshank. Zejména ve formátu RoadShow, ve kterém to běželo v USA, to musel být neopakovatelný zážitek. Ať už vezmeme v potaz 70mm formát či jednu přestávku (přesně vím kde by byla D), která by u 3 hodinového snímku byla jistě na místě, nemluvě o nutnosti prodiskutovat dosavadní dojmy z filmu a možnosti posilnit se (dozvěděl jsem se, že v "lepších" kinech byla možnost představení s přestávkou, šťastní to diváci D). Herecké výkony byly naprosto úžasné, dialogy neotřelé a úžasné, hudba sedící jak přibitá a úžasná, příběh byl strohý a uvidíte, co s ním Tarantino udělal, úžasné. Popravdě první část, kde se všichni jen vykecávali mě bavila možná i více než to úžasné finále. Nemám více slov, jen v němém úžasu naklikávám úžasných 5*, a ještě úžasnějších 10/10 IMDb.