Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Horor
  • Akční
  • Hudební
  • Drama

Recenze (22 997)

plakát

Those Country Kids (1914) 

Občas mi príde pri nudnejších groteskách zaujímavejšie sledovať v akých lokáciách sa odohrávajú. Je fascinujúce vidieť, ako sa budoval a rozrastal Los Angeles ( resp. Hollywood ). A je škoda, že to je zaujímavejšie, ako samotná veselohra.

plakát

The Speed Kings (1913) 

Tak toto by som mojím milým, grotesky neznalým rozhodne nepúšťal ako niečo prvé na zoznámenie sa so žánrom. A už keď, tak ako výstrahu, že aj keď v prvých dekádach bol slapstick kráľom plátna, existovali výnimky.

plakát

Mabel's New Hero (1913) 

Plážová móda na začiatku 20. storočia, bola naozaj extravagantná. A to je asi to naúsmevnejšie, čo môže táto ľahká groteska ponúknuť.

plakát

Prince Ital Joe feat. Marky Mark - Babylon (1995) (hudební videoklip) 

Keď Mark ´´Marky Mark´´ Wahlberg dobil na začiatku 90´´ rokov na jednu sezónu USA, o pár rokov neskôr sa uchýlil dobyť starý kontinent s eurodance rytmom. Tento klip je klasickou ukážkou diskotékovo podaného kraťasu.

plakát

Danzig - Mother '93 (1994) (hudební videoklip) 

Za videoklip, by som dal aj menej. Je to totiž nadtuctový pódiový videoklip, alebo skôr iba zostrih záberov z koncertných vystúpení.

plakát

Madonna - Another Suitcase In Another Hall (1997) (hudební videoklip) 

Hodnotiť videoklip, ktorý je len ústrižkom z filmu je z jednej strany trochu pokrytecké, pretože vlastne hodnotím kúsok filmu. Klasický, oficiálny videoklip non exist.

plakát

Králíček - Totalita (1994) (hudební videoklip) 

Klip mi tak trochu nejak pripomína videoklipy od SK skupiny Bez Ladu a Skladu. Je to niečo, čo proste laický mozog nepríjme.

plakát

Gloria Estefan - Turn The Beat Around (1994) (hudební videoklip) 

Gloria zrejme na jednom z Miamských mrakodrapov, plus reflekt na snímok ŠPECIALISTA, ku ktorému je tento song indikovaný.

plakát

Joan Jett - Dirty Deeds Done Dirt Cheap (1990) (hudební videoklip) 

Joan Jett začala tretiu dekádu svojho hudobného pôsobenia s coverom hitu od AC/DC. Klip je síce priemerným rockovým pódiovým vystúpením, ale Joan je stále viac a viac sexy.