Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Jiří Adamíra

Herectví ostré analýzy, řezu, který nutí diváky myslet, domýšlet. Poloha ironie a sarkasmu, nepatrného intelektuálního odstupu od role jako neustálé pole pro studium s množstvím možností, které si objevuje sám pro sebe. --- Úcta k dokonalému vyjadřování, které je projevem přesného myšlení. --- Úcta k Panu herci i člověku! Hodně se člověk naučí, pozná, pochopí... Děkuji! --- Křičet mlčením. V mluvě umět přidat každému slovu váhu.

Kevin Kline

Od Cyrana z Bergeraku shlédla vše možné (i nemožné) s ním, natož hudební a jiný multilatent, americké Shakespearovky, propojení tu s Kennethem, tu francouzština, zpěv, voicing, skvělá osobnost, versatile, jde do toho, co ho vždy nějak vyzve, obohatí, a na divadle, díky za přežití nejen 2020 první corona vlny s objevováním Kevina!!!

A talentovaná dcera, atd, to už jsou jen bonusy navíc!

Pokud v ČR natáčel v 2018 s Jackie Chanem My Diary a já ho promeškala, ach jo, ALE snad film uvidím, stejně jako se těším na Starling od Netflixu!

Kevin je naprosté guilty pleasure!!! V jakémkoli věku!!! A rozhovory s ním, ať již pro různá rádia, nahrávané interview, nebo jiné akce, i na jaře z NYC přes online stream byl, jakož i zatím poslední divadlo v 2017 ze záznamu letos dostupné, díky za to! Skvělej chlap a člověk!

Kenneth Branagh

Od mládí srdcovka! Kenneth byl a je Mr Shakespeare, ale nejen to! A nejen Wallander, a jiné. Díky za neutuchající tvorbu, vášeň, ducha!

Ian McKellen

Sir Shakespeare (stejně jako Sir Branagh, Sir Jacobi, Dame Dench, etc... RSC)

Neustále ho objevuju a stále se k němu vracím, vidět ho v divadle naživo!!!

Nemohu se dočkat až začnou s Derekem natáčet Vicious (původně Vicious Old Queens, ale Ian řekl, že není old 8-)

 

Update - natáčení probíhá 6 úterků odkonce ledna do začátku března (pak Ian jeden dotočit bitvu v Hobbitovi na NZ na cca 5 týdnů-květen, předtím v Montrealu natáčet X men - Days of future past)

Vicious by se měli vysílat od dubna na ITV! Ohlasy na natáčení úžasné!!! - již vysílají, čupr!!!

Na podzim opět s Patrickem Stewartem Godot plus No mans land na Brodwayi! Kdo mi zaplatí lístky a cestu...?! Its a must!!!

Robin Williams

jedinečný multitalent! ... a jeho vážné role jsou skoro lepší než ty komediální viz. např. Dead Poets Society, Awekenings, The Fisher King, Good Will Hunting, Insomnia, ...

Michael Nyqvist

Objevená Skandinávie a naprostá životní vášeň pro vše s tím spojené!!!

A FUCK CANCER!!!

 

Kéž se někdy podaří shlédnout o Michaelovi dokument, bohužel práva a dvd nejsou, svt vysílala, ale zase územní omezení, atd... snad někdy! Předčasný odchod a co ještě mohlo vzniknout!!!

Al Pacino

Al = ALL! ... simple as that 8-) / osobně mi připomíná Leonarda Cohena, oba charismatičtí umělci, cant help myself / Umí ze sebe někdo snad lépe sypat nadávky? A jaké variace! Nemusí mít vždy "the speech", stačí si trochu zařvat, vypoulit oči, hodit malé gesto, a ležíme mu u nohou, ženy obzvláště, at gangster či taťka od rodiny, role vždy bravurně sehrána, s přesahem. Životní cesta tohoto člověka tkána jest divadlem, dalo by se skoro říci pravidlem: čím lepší/větší herec, tím více si uvědomuje krásu živého divadla a snaží se tím žít. Naposled Kupec v Parku, zima na Broadwayi, letos točí krále Leara, Wilde Salome už snad dostříhána, a budoucnosti, snad další...Phil Spector in HBO movie, Matisse, french painter // Pro mě osobně krásný chlap (at si čistí zuby, má brýle, či pozici lžíce), vtipný, duchaplný, jdoucí směry kde ještě nebyl. Verzatilka s krásným hlasem, a každá by mu v náručí ráda čučela do očí/duše a řekla:"Podlehla jsem"... Trojlístek cen za bravurní role Roye Cohna a Jacka Kevorkiana!! Thanks the Devil for Al FUCKING Pacino! = # 1 ! -- "In our life we act, in our heart we go for the truth!" Whooh-haah!

Jack Lemmon

hudba a hraní, hraní a hudba ... = cokoli, jakoli, kdykoli

Gabriel Byrne

irish touch of magic... ach, toho by bylo, z kněze v satana, pohled na Karlově mostě, Usual suspects, ale nejvíc asi rozloží nakostičky v In Treatment...sakriš, charisma, noblesa, vzdělání, co chcete víc, vybírá si nekonvenční role.... utopená v modrých očích --- "Sometimes, the vanity of actors is that we imagine we're so completely different on screen from who we are in real life. When really, all actors play themselves."

Jeff Daniels

Znám od dalmatinů, viděla hafo jeho filmů, ale Newsroom ho imortalizuje, hell yeah McAvoy!!! A miluju jeho hudbu!!!!