Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Cosmos

Cosmos (1980)

RIP Carl, but good work!

Sherlock

Sherlock (2010)

Oblíbená bromance + Moffat a Gatiss 8-)

Miranda

Miranda (2009)

Viděno kdysi, i s odstupem lze vidět znovu! Škoda více nevyužitého Mirandina talentu!

V odborné péči

V odborné péči (2008)

Námět, cast, všichni jsou skvělí, ale prostě střed je GABRIEL!!!! = 1 !!! HBO opět válí, originál, promiň cz dabingu i případná Rodenovo mutace...8-(

Jízlivě tvůj

Jízlivě tvůj (2013)

První díl má na webu smíšené reakce - bud absolut ok či naopak ne a trochu zklamání, přesto tomu chtějí dát šanci co se v dalších dílech urodí. Derek je skvělý!!!, Ian někdy až moc teatrální ale docela to strhává na sebe (na natáčení měl nejvíce ovací a smíchu, i pro krásné klopýtání vtextu, přeřeky, zapomínání, atd, ale hrají odlišné charaktery, tedy k Freddiemu to patří 8-). Snad se taky dočkáme momentů, kdy Stuart pěkně zpraží Freddieho, nejen jeho jízlivých tichých poznámek, jinak byto bylo skoro jednostranné! Zbytek osazenstva spíš do kupy k ústřední dvojici. Přesto spontánní smích! "She speaks! Shit!" = Keep it comin´ = Čekat týden, chjo. / 1.ep. online :http://www.putlocker.com/file/E4FCADDAC58905B7# nebo http://www.youtube.com/watch?v=kivg7VqOZMc /2.ep. NAPROSTO ÚŽASNÁ (aneb potvrdilo se, co psali diváci z natáčení!) http://www.youtube.com/watch?v=D_qE0OQrxi4 Pokud si udrží latku, přihodím i hvězdu. A o Vánocích Christmas special 8-)

Newsroom

Newsroom (2012)

Srdcovka! Šup sem s druhou řadou! Po 2. řadě - sice Genoa OK, ale elections a vůbec poslední třetina série..wow yeppeekayeye 8-)! Leona a Reese se vybarvují, stálý team rozplétá osudy, ale Will je prostě ikona!!! Třetí řadu, třetí řadu!!! U own me, no matter what, Sorkin aka thru Will/Jeff!

Hříšníci

Hříšníci (2011)

UK originál je asi kult, ale US verze nepokulhává, ba naopak, přirostla k srdci, banda jedna, tedy zvědavost do další série...

Anatomie lži

Anatomie lži (2009)

Sakriš, proč to ukončili!!! Cal a Emily, chjo!

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Pominu co vše se dá dělat se zařízením typu Stargate, poznávání světů, frenchise typu SGA, SGU, atd... Většina lidí má tento seriál, potažmo vše odstartoval film, spojeno s mládím. Díly jsou značně nevyrovnané, ale v celku ok. Pro mě osobně to táhl RDA, poté už to nebylo ono. "Hand signals." "Wacko" 8-) Nejdelší sci-fi seriál trumfl v počtu dílů X-files (další srdcovka, Mulder).