Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 736)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

To kydlení upírů v nočních scénách bylo docela cool a občas se díky filtrům a kulisám utvořila dost slušná atmosféra. Ale jinak je to strašná hovadina.. Občasná snaha o vážnost mi přijde směšná a Benjamin Walker je v roli Lincolna nic moc. Celkově 2 hvězdy.

plakát

Absolvent (1967) 

Dá se říct, že pojem "MCBP" vznikl díky tomuhle filmu. Legendární sonda do duše rozjíveného studenta na kterého hezky sedí pořekadlo - "za vším hledej ženu"! Legendární Dustin Hoffman, Anne Bancroft a také Kathrine Ross, 5 hvězd!

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Jedna z nejlepších komedií všech dob! Jim Carrey se svým gumovým xichtem dokáže takové věci, že se budete válet smíchy. A k tomu ještě jeho vtipy, to už je úplně k zbláznění. I samotný děj, je v celku dobře promyšlený a je v něm je zakomponováno spoustu přímo šíleně vtipných a nezapomenutelných scén. Navíc role Jimovi dost dobře sedí a k němu se výborně hodí Courteney Cox. Navíc závěr filmu je skvělý! Já jsem se královsky bavil. Komedie jak má být! 5 hvězd.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Pokračování fantastické komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv. Změna prostředí filmu spíše uškodila a herecké obsazení je horší než v prvním díle a navíc je tu méně vtípků než v prvním díle. Dal bych této komedii 3 hvězdy, ale díky opět výbornému Jimu Carrey dám 4 hvězdy. To z čeho on dokáže udělat nějaký vtípek nebo srandu je neuvěřitelné. Navíc jsou tady ty jeho grimasy. To nemá chybu! Opět jsem se v celku dobře bavil parádními scénami, takže ty 4 hvězdy dám. PS: Lehce nadprůměrná komedie s fantastickým mistrem v oboru: Jim Carrey.

plakát

Action Man (1995) (seriál) 

Jaké pětiletému mi to stačilo, dnešní hodnocení už bude horší. Strašlivý paskvil bez hlavy a paty, 1 hvězda.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Výborná černá komedie s morbidní stylizací o jedné neobvyklé absurdní rodině. Mám tuhle mrtvolnou rodinku rád, 4 hvězdy.

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Oproti jedničce malý sešup dolů. Už jen takové malé ždímání toho, že to jsou prostě Addamsovi. A ten letní tábor byl fakt špatný nápad! 3 hvězdy.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Tento film se mi zpočátku nějak nelíbil. Já ale nechápu proč! Vždyť je to velmi originální a nápaditý film. Může se také pochlubit výborným scénářem a excelentními hereckými výkony. Míra zábavnosti je na tom nejvyšším stupni a celý film je vlastně zvláštní, je to něco nevídaného a netradičního v našich luzích a hájích. Znamenitá parodie na kriminálky, 5 hvězd!

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Napínavý akční nářez s chytrým příběhem. To se jen tak nevidí. Matt Damon v životní roli, Jason Bourne je klasa! 5 hvězd.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Vrchol trapnosti. Nechápu proč má tohle Martin Lawrence zapotřebí. Alespoň ten kostým ušel, 1 hvězda.