Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (12)

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

Sexy Elisha... Sympatický padouch Timothy... Najivní Emile... Co k tomu dodat... skvělá zábava.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Dnes již klasika .... Jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděl.... Je tu všechno ... akce, humor, napětí .... a atraktivní prostředí amerického fotbalu .... Možná nejlepší role Bruce Willise v úžasné režii .... Dnešním puberťákům můžu jen doporučit :-)

plakát

Batwoman (2019) (seriál) 

Seriál pouze průměrný, ale postava Alenky je bezkonkurenční, pro mě úžasně zahraná role.

plakát

Bod zlomu (2015) 

Film, který možná ani neměl vzniknout, nebo alespoň ne pod názvem Bod zlomu. Původní film s P. Swayzem a K. Reevesem z roku 1991 byla bomba, tenhle remake nestojí za moc. Dvě hvězdy za krásnou přírodu.

plakát

Empire State (2013) 

Mankote, proč takové filmy vůbec vznikají????

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Tak jsem dnes viděl závěrečný díl série a jsem tak trochu na rozpacích. Tvůrci nám sice řekli, jak všechno dopadlo, ale bylo to dost obtížně reprodukováno a bylo vše dopředu jasné, jak to dopadne. Nicméně to Lawrence slušelo, Hemsworth byl charismatický a Hutcherson trapný, jako ve všech dílech. Představoval bych si důstojnější zakončení úspěšné série. Ale své fanoušky si film určitě najde.

plakát

Anthrax: Music of Mass Destruction (2004) (koncert) 

Jsem veliký fanda skupiny Anthrax. Když odešel Belladonna od kapely, byla to tragedie, ale po příchodu J. Bushe kapela dostala obrovskou dávku energie. Šok nastal v době, kdy se zase Belladonna objevil, zase odešel a znovu se objevil. Já bych ho kopnul do prdele a už by si u kapely neškrtnul. Oba zpěváci byli v Anhtraxu, spou s Ianem ikonami, ale Belladonna odešela, tak pápá. Bush byl ve skupině 12 let a svou práci dělal hodně dobře, nechápu postoj kapely, ale i muzika je kšeft, tak co se dá dělat. Nicméně tento koncert je jedno z nejlepších vystoupení, které jsem od Anthraxu viděl.

plakát

Jako štvaná zvěř (1995) 

Tak tenhle film jsem si pustil znovu snad po 10-ti letech a po jeho vzhlédnutí musím jen chválit. Možná nejhezčí modelka všech dob, nejlepší z bratří Balwinových, co víc si přát. Berfoff jako záporňák také velice slušný, prostě jsem si u toho filmu parádně odpočinul a zavzpomínal na slavná akční léta devadesátá. Škoda jen, že Cindy jako herečka se moc neosvědčila, ale film se mi prostě líbí a hotovo.

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Vynikající komedie. W+V jsou opravdu k popukání, Cooper jako namachrovaný týpek odvádí také dost dobrou práci a když k nim ještě přidáme dámské osazenstvo McAdams a Fisher je z toho skvělá zábava. Musím jen doporučit.

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Tak Vám nevím....... Tento film jsem měl v šuplíku několik měsíců a nevěděl co od něho čekat. Pravda, hrají tu mí oblíbení herci, ale po přečtení obsahu filmu jsem se tak trochu zdráhal se na něj podívat. Dnes jsem ho ze šuplíku vyndal a byl více než mile překvapen. Anne a Jake tu hrají absolutně skvělý part dvou zamilovaných lidí, který se jen tak nevidí. Ten film mě opravdu dostal a rozhodně jsem ho neviděl naposledy. Nejsem vyznavačem romantických filmů, ale tohle bylo opravdu silné a dost mě to vzalo. Rozhodně bych takovýto film nečekal v režii Edwarda Zwicka, je to prostě všestranný borec, který toho ještě hodně dobrého natočí.