Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (658)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Scény, kde sú Anne a Jake spolu na mňa výborne fungovali (80%), vedľajšia dejová linka lacná a značne béčková.. až moc sa mi vynárali spomienky na Prci, prci, či sračky so Sandlerom (40%). Škoda . Mám pocit, že som videl dva rozdielne filmy. Inak, Anne je prekrásna.. na jej tvár, vlasy, oči, pery, prsia, zadok by som sa dokázal pozerať hodiny.. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Zwick v sebe našiel romantika, ale s komediálnou stránkou filmu až taký kamarát nie je - čo je škoda, pretože práve tá mala oveľa väčší potenciál, ktorý sa dal rozvinúť najmä za pomoci pohodových hercov. Inak ale v celku fajn žánrovka s dobrým nápadom, pár chytľavými scénami, fungujúcim humorom, dobre hrajúcimi hercami a záverom, ktorý by vás v slabšej chvíli mohol chytiť za srdce. 80%. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Panečku, do čeho se nám to Edward Zwick pustil? Natočil film, který je tak snadné sepsout, že snazší to snad ani být nemůže. Bezbřehá romantika valící se na veškeré vaše emoce prokládaná průhlednými záblesky dramatických momentů a podpořená hudbou, jež má za úkol odplavit řečiště vašich slz. Jedna hvězdička za pohlednou Anne Hathaway a šlus. I tak by to šlo. Jeeenže! Když ono je to tak sympatické, tak smutně humorné, tak humorně smutné. Hlavní dvojice působí přirozeně, uvěřitelně, a především hluboký pohled plavovlasé sličné dívčiny jako by říkal "překroč všechny ty sedačky a vlez za mnou na plátno, potřebuju tě!" Už jsem se tu párkrát pozastavoval nad tím, jestli netrpím syndromem předčasného změknutí (prosím vás, mám na mysli emoční stránku, aby bylo jasno...), leč zatím jsem si vždy vystačil s obhajobou, že šanci na úspěch má vše s hlavou a patou nebo reálným základem z běžného života. A ani teď svou tezi nebudu měnit. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak jo, k čertu s tím. K čertu s pesimismem, k čertu se špatnou náladou, k čertu s ostatními blbými americkými komediemi! Love and Other Drugs (jsem rád, že tuto větu může napsat) mě jako film nezklamal a já dostal přesně to, co (už vynikající) trailer sliboval. Jistě, mohli byste se zeptat "A v čem je sakra tohle jiné, než ostatní romantické komedie? Vždyť je to podle šablony, kterou u jiných filmů odsuzuješ, ty chytráku!", ale na to bych vám řekl pouze dvě slova (a ne, výraz fuck off by to nebyl :-)) - casting a rating. Ano, první důvod, proč na mě tato komedie tak zapůsobila a pobavila mě, byl casting. Mezi Anne a Jakem to opravdu jiskří, takže vám vůbec nepřijde, že to jsou herci, ale myslíte si, že tvoří opravdový pár. Navíc zde máme skvělého bratra, parádního Olivera Platta a sexy Katheryn Winnick. A tímto se dostávám k druhé věci - ratingu. A ne, není to jen kvůli nahé Anne (ale je to kus!), ale je to hlavně kvůli faktoru uvěřitelnosti. Kolikrát jsem se totiž díval na komedii, která byla o vztazích, měli tam sex - a ráno poté se dvojice vždy probudila a buď na sobě oba měli už spodní prádlo anebo tam byly klasické "americké" deky ve tvaru písmene "L" (žena je celá přikrytá, muž jen od pasu dolů. :-)) A to mi na těchto filmech vždycky vadilo, taková ta prudérnost. Ale tady se toho nedočkáte. Teda, alespoň ne v takové míře. Co víc napsat? Snad jen, dejte tomuto filmu šanci a podívejte (po dlouhé době) na skvělou americkou romantickou komedii. Věřím, že se bude líbit (téměř) každému. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Príprava Jaka Gyllenhaala (Jamie Randall) zahŕňala veľa diskusií s autorom knižnej predlohy Jamiem Reidym, ktorý má skúsenosti z marketingových taktík farmaceutických spoločností. (drake31)
  • Právníci připravili pro Anne (Maggie) a Jakea (Jamie) smlouvy, ve kterých bylo přesně stanoveno, co všechno může být vidět. Režisér Edward Zwick k tomu jen dodal, že ve filmu nezůstalo nic, co by oběma hercům bylo nepříjemné. (movieband)
  • Režisér zvolil značně netradiční, leč ve výsledku evidentně funkční přístup při vymýšlení erotických scén. Hercům pustil několik slavných, sexuálně odvážných filmů, jako třeba Poslední tango v Paříži (1972), a vyptával se jich, co by je vzrušovalo dělat. (Coldrex)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama