Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Neonacismus? V současné době velmi diskutované téma. Kult hákového kříže se ovšem nestaví na stranu neonacistů, jejich odpůrců ani barevných. Hlavní myšlenkou filmu nejsou jen vyholené hlavy, zdvižené pravice a hákové kříže. Poukazuje se zde především na to, jak rodiče mohou ovlivnit své děti a jak také člověk může platit za chyby, které vykonal. Kromě sdělení těchto užitečných informací v zajímavém podání, se můžete těšit na výborný herecký výkon Edwarda Nortona. Každý by si měl z filmu odnést určité ponaučení.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Kultovní film, který nemá konkurenci. Neuvěřitelný herecký výkon Toma Hankse, zachycený skvělým Robertem Zemeckisem na plátno. Kdo neviděl, jako by nežil!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Film z vězeňského prostředí. Velmi slušné herecké obsazení, výborný děj, pointa a úžasný vypravěč Morgan Freeman. To vše, dělá film, dá se říci dokonalým. Myslím, že se Franku Darabontovi podařilo natočit jeden z nejlepších filmů všech dob.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Film, ve kterém je snad každá věta hláškou. Skvěle improvizující Bolek Polívka dodal filmu ten správný “šmrnc“. Pro mě jedna z nejlepších komedií vůbec. :)

Hooligans

Hooligans (2005)

Výborný film, po shlédnutí se ve mně vždy mísí zajímavé pocity. V podstatě jde o jakousi sondu do života fotbalových hooligans. Úžasná choreografie rvaček, výborné herecké výkony Elijaha Wooda a Churlieho Hunhama. Povedený závěr. Film, který rozhodně zaujme.