Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Zemřít mladý (1991) 

Jednu hvězdičku dávám proto, protože jsem četla knižní předlohu, a toto filmové zpracování se mi nelíbilo. Hlavní hrdinové, které sleduji ve filmu, nemají nic společného s těmi, které jsem potkávala v knize. Ani celková atmosféra příběhu a vylíčení milostného trojúhelníku neodpovídá tomu, co jsem četla.

plakát

Lekce neslušného chování (2008) 

Dle recenzí jsem očekávála typickou konverzační britskou komedii. Bohužel, jsem se nedočkala. Film je doslova o ničem. Nevede odnikud nikam, nemá zápletku, nemá spád, nemá poentu, nemá vtip. Kulisy působí nevěrohodně. Film absolutně postrádá britskou atmosféru. Dokonce zde britský herec Colin Firth vůbec, ale vůbec nepůsobí jako Brit!!! Bohužel tento film nevytrhne ani můj oblíbenec Colin Firth.

plakát

Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 

Tak tohle byl propadák. Těšila jsem se na vtipného a zábavného Richarda, ale vtipné scény jsem se nedočkala. Koukám, že si to Richard režíroval sám. Zřejmě si myslel, že to utáhne jen svojí přítomností. Ale bohužel mu chyběl dobrý scénář a zručné vedení režiséra.

plakát

Krotitelé duchů (1984) 

Tři hvězdičky dávám jako kompromis. Jako malé se mi film líbil, bavil mě a dost jsem se u něho nasmála. Bohužel jsem si ho nedávno pustila a už mi tak vtipný nepřipadal.

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Z dnešního pohledu bych dala jednu hvězdičku, ale vzhledem k tomu, že jsem to jako malá sledovala, tak dávám dvě hvězdičky.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Když jsem tenhle film viděla poprvé před lety v kině, tak se mi docela líbil. Nedávno jsem si ho pustila podruhé a nijak zvlášť mě nenadchnul.

plakát

Matrix (1999) 

Originální myšlenka, výborný scénář, perfektní vizuální stránka, skvělý výběr herců. Ještě bych vyzdvihla počítačové triky. Osobně mám pocit, že jsou ve většině filmech nadužívané, použité jen jako efekt pro efekt. Ale u Matrixu je vidět, že nad nimi tvůrce přemýšlel a použil je přesně tam, kam měl. Zkrátka po všech stránkách skvělý film.