Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční
  • Hudební

Recenze (1 237)

plakát

Má první svatba (2006) 

Zábavné to bylo, ovšem je zde mnoho a mnoho trapných a kýčovitých momentů. Film je od začátku čitelný až do konce, nic zde nepřekvapí. Konec byl udělán velice divně až odfláknutě. Celkově se z toho dalo vytřískat mnohem víc, pokud by se ovšem někdo snažil.

plakát

Ona (2013) 

Zdlouhavý film, který mi toho moc nedal. Zobrazení budoucnosti v určitých momentech bylo hezké, například hraní hry či komunikování s počítačem. Ovšem když je to nudně natočené, nepomůže tomu nic. Vlastně bych se na to ani nedíval, ale nejprve to bylo označeno mimo jiné i jako komedie, díky čemu jsem si toho všiml.

plakát

Život je jen jeden (2011) 

Mioc pěkný indický multijazyčný film. Nejprve skvělá komediální jízda, poté dramaticko-romantická druhá půlka. Vše sedělo jak mělo, takže až na tu přehnanou stopáž si nemůžu na nic stěžovat.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Je jasné, že jinak než jako komedii tohlo pojmout nešlo. Bylo zde dost komických situací, úsměvné momenty a i přehnaný humor. Proti Stallonemu by si člověk musel aktivovat benefit, aby ho měl šanci porazit (Pochopí pouze ten, kdo hraje hru boxing duel).

plakát

Scooby Doo: Maska Modrého sokola (2012) 

No, na tohoto Scoobyho jsem čekal přes rok, než jsem se dočkal alespoň dabingu. Celkem se čekání vyplatilo. Akce byla zamotaná, od začátku se mohlo zdát snadné, kdo za tím vším je, ovšem postupem času bylo adeptů na zloducha více. Přesto to nebylo úplně to nejlepší, občas se to vymykalo konceptům předchozích dílů klasického Scoobyho.

plakát

Jednačtyřicetiletý panic (2010) 

Bylo to místy dost nechutné, ovšem na mě to jako celek působilo velice zábavně. Rozpoznal jsem hodně parodovaných filmů, což mě dost těšilo. Nemyslím si, že je to tak špatné, aby to mělo tak málo procent.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Čekal jsem trošku něco jiného. Film nebyl špatný, sice je dle mě nadhodnocený, ale na to teď nebudu hledět. Ben zahrál pěkně, hlavně kvůli němu jsem se na to těšil. Ovšem se mi tam nehodily ty jeho myšlenky a přechod do jeho světa. Naopak mě rozesmálo pár věcí, díky kterým jsem se nakonec rozhodl hodnotit takto.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Tříhodinový film, těšil jsem se, ale zároveň se děsil právě té délky. Nakonec nelituji. Myšlenky 5ti hvězdiček jsem ovšem dostal až při scéně na rozbouřeném moři. Leonardo zaválel, Jonah se snad konečně dostal pro širší veřejnost a vy ho snad konečně nebudete mít za toho tlustého trapáka z bláznivých komedií, kde mě se mimochodem vždy líbil.

plakát

Heuréka – město divů (2006) (seriál) 

Opět jeden ze seriálů, který mi předvedl zajímavý první díl, ale nedokázal mě navnadit na další díly.

plakát

Fatboy Slim: Right Here, Right Now (1999) (hudební videoklip) 

Nejlepší videoklip všech dob. Nemůžu se ho nabažit. Evoluce v rychlosti je skvostná. Nemám co dodat. Btw. Když jsem narazil v Simsponech na znělku parodující tento klip, tak mě to pobavilo.