Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (196)

plakát

Komplex XXL (2010) (pořad) 

Musím nesouhlasit s uživatelem Oyerem, mě to přijde zajímavé a občas i zábavné. Je to dobrý nápad, něco takového převést na obrazovky. Když jsem párkrát přepla na MTV a tam běžel tenhle pořad, musela jsem to dokoukat až dokonce, chtěla jsem vidět, jestli to zvládnou a vydrží se mučit až do konce :)) A pak jsou za tu snahu patřičně odměněni... Tohle může někoho kdo není sám se sebou spokojen inspirovat.

plakát

Rita da Cascia (2004) (TV film) 

Pro věřící je to jistě zajímavé dílo, ale já, i přes to, že něco o víře vím, jsem kouzlu tohoto filmu nepropadla. Ani jsem ho nezvládla dokoukat do konce. Mohly za to nejspíš nekonečné dialogy, nesympatičtí herci a zvláštní výprava... Třeba to mohlo být ke konci i dobrý, moje chyba že jsem to nevydržela :) !!!

plakát

Na dotek (2004) 

Lidské vztahy asi nechápu, ale třeba ta část s chatem byla dokonalá! Hudební doprovod příjemný a taky pohled na člověka z té lepší i z té temnější strany byl zajímavý, ale celkově mě druhá polovina filmu spíše nudila než bavila.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Musím se naučit neočekávat od neviděných filmů moc velké zážitky, protože potom jsem většinou zklamaná... Tak to bylo i se Sucker Punchem, od kterého jsem očekávala, podle toho jak ho lidé v mém okolí hodnotili, že mě posadí na zadek. No, nestalo se, spíš mi to přišlo jako kdybych koukala do mlžného odrazu v zrcadle - film mě do atmosféry nevtáhl, nenadchl fantazíí a kromě pár scének mě vlastně skoro až nudil.. škoda, mohlo z toho být víc.

plakát

Love and Dance (2009) 

Po přečtení několika pozitivních komentářů a po shlédnutí traileru jsem se s nadšením na tenhle film těšila. Ale je to takové nudné nic.. ani tance tam moc nebylo.. i přes to, že k hudebním filmům chovám náklonost a nevadí mi u nich horší scénáře, tak musím uznat, že tohle už je i na mě moc. Vypadalo to, jako kdyby herci nevěděli co mají říkat a věřím tomu, že filmu by každý rozuměl i kdyby si vypnul zvuk. Pár momentů se mi ale líbilo a sem tam ušla i nějaká ta písnička...

plakát

menZONE (2012) (pořad) 

Když to budete brát jen jako něco k pobavení a dáte těm dvěma blbům šanci, budete se dobře bavit. Já se bavila a už se těším na další díl! Tenhle humor já můžu :) ale klidně bych tam oželela tu "moto" složku. Dávám 5* aby se alespoň trošku vyrovnaly ty odpady.

plakát

Rango (2011) 

Jak já se po shlédnutí traileru na Ranga těšila! Asi až moc, proto jsem taky byla mírně zklamaná nedostatečným vtipem a téměř bezemočním příběhem, i když s krásnou animací... Je mi líto, dávám pouze 3*.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Pokus o napodobení úspěšné Lásky nebeské? Tohle bylo trapné, suché, nevtipné a nudné... ale nemůžu tomuhle filmu zas tolik křivdit, pár postřehů ze života by se tam našlo a celkem pobavily. Každopádně se na to asi dlouho nekouknu, pokud jestli ještě vůbec někdy.

plakát

Dospívání po americku (1993) 

Dechberoucí počin, který vám vleze pod kůži a tam hlodá a hlodá... Až si řeknete, že už v životě asi nemůžete vidět lepší drama s tak dokonalým hereckým obsazením (De Niro nadlidsky dobře ztvárnil otce na zabití a DiCaprio mu mrazivě přesně sekundoval jako loutka na hraní a na vybití zlosti.. krutá nádhera).