Reklama

Reklama

Komplex XXL

(pořad)
  • USA I Used to Be Fat (více)
Reality-TV
USA, 2010, 20x45 min

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o teenagerech, kteří se zoufale snaží zbavit svých nechtěných kil. Hubnoucí guru pracuje se studenty, kteří procházejí přísnými fitness režimy a pracují se špatnými návyky, které jim způsobily nabrání tak velké váhy. V každé epizodě uvidíte jak se se ztrátou kil začíná měnit jejich život a zároveň pohled na svět. Co na jejich změnu říkají rodiny a přátelé? A dokáží si svoji váhu udržet nebo shozená kila naberou zpátky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Alice02 

všechny recenze uživatele

Musím nesouhlasit s uživatelem Oyerem, mě to přijde zajímavé a občas i zábavné. Je to dobrý nápad, něco takového převést na obrazovky. Když jsem párkrát přepla na MTV a tam běžel tenhle pořad, musela jsem to dokoukat až dokonce, chtěla jsem vidět, jestli to zvládnou a vydrží se mučit až do konce :)) A pak jsou za tu snahu patřičně odměněni... Tohle může někoho kdo není sám se sebou spokojen inspirovat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento program je výbornou motiváciou k zdravému životnému štýlu a k zmene v živote. Je to zábavné, poučné, ale stále je tam cítiť tú naivitu a robenie umelej šou. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Není náhoda, že tenhle pořad vzniknul v USA. I když u nás je také dost obézních, na Amíky rozhodně nemáme. Dostala mě ale hlavně ta holka, jejíž rodiče měly pod barákem regulérní fitko - prostě domácí posilovnu se vším všudy. Jen na ní byly tak trochu pavučiny. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pokřivení mladí lidé v obezogenní americké společnosti. Je užitečné to vidět, ať už je kvalita pořadu jakákoliv. 60%. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Já bych vás hnal ! A hned by byly kila dole. Další nechutná prostoduchá kravina, kterou nás teď budou krmit... Ztrata času, dva díly stačily. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama