Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (149)

plakát

Důvěrný nepřítel (2018) odpad!

LFŠ 2018: Tenhle film by se hodil spíš do sekce "Půlnoční delikatesy". Doporučuji komentář od Sten2, spoilery v komentáři Vám film rozhodně nezkazí.

plakát

Kmeny - Hooligans (2015) (epizoda) odpad!

Škoda, že to nebylo o hooligans.

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

LFŠ 2016: Není to asi špatný film, jen jsem měl celou dobu pocit, že jsem ho už v různých variantách viděl asi stokrát.

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) odpad!

Bontofilm: "Vin Diesel má charisma na rozdávání. Jako tvrďák s chraplavým hlasem baví ty diváky, kteří hledají v kině koření současných úspěšných spektáklů - akci, hlášky, styl, zábavu a zdravou míru nadsázky. Možná nesplňuje nejnáročnější herecká měřítka přísných šedivých akademiků, zato je prostě „cool“ a série Riddick nebo Rychle a zběsile ho už dávno vynesly do zábavní ligy mistrů. Jako Poslední lovec čarodějnic si teď vyzkouší žánr fantasy a rychlá kola vymění za meč a sekyru. Kupu drsných hlášek si však ponechá, ostatně za svůj věčný život jich jeho postava nasbírala dostatek." To mluví za vše.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Potenciál velký, ale tak pitomé a směšné efekty a mnohdy divné a nelogické situace to celé hodně schazují. Konec mě tak unudil a naštval, že na druhou sérii už asi moc koukat nebudu. SPOLIER: S tím vzhledem Mastera si dělali jenom srandu, že jo? ...že, jo?!!!!

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) odpad!

Spider-Man dostal od Webba pěknou anální sondu. Samozřejmě, že ten film sám o sobě na odpad není, ale za to, jak se Spajdým Marc vyjebal, tak si to zaslouží. Ještě, žě jsem na to nešel do kina.

plakát

Cesta ven (2014) 

LFŠ 2014: Některé scény se nehercům dost silně nepovedou a film tak hrozně ztrácí. Na druhou stranu neherci filmu dávájí něco speciálního. S hercema by film působil úplně jinak a spíše by mu to uškodilo, takhle má perfektní atmosféru a je i velmi originální.