Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (641)

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Postava George Nelsona a taneční kreace Clooneyho a Turturra jsou super.Jinak je to pro mě spíš slabší film z dílny bratří Coenů.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Doba,kdy mi jako klukovi poklesávala čelist při sledování prvních dvou dílů,je prostě pryč.Nejsem ani zklamaný,protože jsem vlastně nic moc nečekal.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Tak tohle mělo vážně koule.Po Rivalech je na světě zase jedna pecka s vůní benzínu.

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Dočíst knihu a hned druhý den na to jít do kina byla asi chyba.Ale i tak to spolu s Temnou věží a Obchodníkem s hrůzou řadím mezi tři nejhorší adaptace Kingových knížek.Potěšil mě návrat do Overlooku a odkazy na Osvícení,ale to je hodně málo. P.S. Na projekci přišlo včetně mně 11 lidí a 4 odešli postupně během filmu.

plakát

Amnestie (2019) 

Pravda a láska bohužel nikdy nezvítězí nad lží a nenávistí.To byla první moje myšlenka po konci filmu.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Tohle mi hodně sedlo.Historické nepřesnosti se tu určitě najdou,ale proč se v tom vrtat?Jsem rád,že se Roland vrátil ve velkém stylu.Je sice pravda,že scény,kde se zrovna neválčí,mohly trochu více rozvést jednotlivé postavy,ale ani mi to tolik nevadilo.

plakát

Joker (2019) 

Připomíná mi to Logana.Spousta lidí čekala další akční X-meny,já si liboval,jak je to krásně temný,syrový a trochu depresivní.A je to tu zase.Popcornoví diváci čekali mlátičku z Gothamu plnou akce a já se zase těšil na to,jak to bude krásně temný,syrový a trochu depresivní.A zase jsem si v kině chrochtal blahem.

plakát

Ve vysoké trávě (2019) 

Původně jsem dal jen tři hvězdy,ale když se v závěrečných titulcích rozezněli CCR a moje oblíbená Midnight special,dal jsem ještě čtvrtou hvězdu navíc.Film není žádná pecka a bohužel nemůžu porovnat s předlohou,ale atmosféra bloudění ve vysoké trávě tu celkem fungovala.Vybavil se mi starší snímek The Triangle na podobné téma,jen místo v trávě na poli se odehrává na opuštěné lodi.Oba filmy mi sedli a rozhodně nelituju času,který jsem strávil jejich sledováním.

plakát

Vlna zločinu (1985) 

Tohle se mi těžko hodnotí. Ze začátku jsem se trochu nudil,než jsem si zvykl na styl filmu. Je to taková hodně šílená groteska. Spolupráce Raimiho s Coeny je naprostý úlet. Po půl hodině už jsem se smál dost nahlas a fakt se pobavil. Je škoda, že je to zapomenutý film,ale své fanoušky si určitě najde.

plakát

Lajna - Estrogen (2019) (epizoda) 

Tady to jiskří,jak od bruslí Pavla Bureho :-D