Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (706)

plakát

Čekej do tmy (1967) 

Na ne elé dvě hodiny stopáže hodně dlouhý film, nicméně s poměrně dobrou zápletkou a dechberoucími pár minutami na konci. Audrey v dobré formě a ani zbytek hereckého obsazení hraje skvěle. Označení horor nicméně nedává smysl ani z tehdejšího pohledu. Pět hvězdiček dát nejde, protože na podobný činoherní snímek postavený na ději obsahuje film příliš mnoho hovadin.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013) 

Tohle je dějově batmanovský vrchol a naprostá bomba. Takto nějak měl vypadat Batman vs. Superman, a ne ta kravina co se dostala do kin. Smekám a nebýt té nic moc animace, byl by to komiksový klenot.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012) 

První půlka má dva problémy. První je grafika, která tak trochu smrdí nějakým laciným japonským anime, což je trochu škoda, protože Batman byl vždycky výkladní skříní komiksové tvorby. Druhým problémem je trochu pomalejší rozjezd ve kterém se toho moc neděje a zdá se tím pádem být trochu pitomější epizodou z Gothamu. Nenechte se ale odradit, protože druhý díl, který skutečně navazuje je z hlediska děje naprosto famózní jízdou.

plakát

Venom (2018) 

V podstate hodne tuctove CGI becko, ktere nepotrebuji videt znovu. Hardy zrovna moc nehraje, rating bez drsnych scen tomu moc nepomaha a zaporak i pointa je tak trochu nuda. Carnage bude asi trochu lepsi, snad, teda pokud na nej dojde.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Nikdy ybch si nemyslel, že je Shane Black schopnej natočit sračku tohohle formátu, ale bohužel tomu tak je. Přemejšlím, jestli v tom filmu něco fungovalo, jedna hvězdička je za dětského hrdinu který kupodivu není na zabití. Jinak je to tragedie, od scénáře po akci, které teda ve filmu zrovna moc nebylo.

plakát

Star Wars Povstalci - Série 4 (2017) (série) 

Celá serie se bohužel točí kole osvobození Lothalu a především nedokáže řádně vytěžit ty nejlepší prvky (které nepochází původně ze seriálu ale z jiných zdrojů). Mrtis Trinity, World between Worlds, Thrawn, všechno je to bohužel takové na vodě. Takže vlastně nejlepší díl, je ten, kde jedna z hlavních postav seriálu zemře, což je skutečným vyvrcholením této serie.

plakát

Star Wars Povstalci - Family Reunion and Farewell: Part 2 (2018) (epizoda) 

A závěr finále je celkem sklamáním. Bohužel Rebels se ukázali skutečně jako hodně slabá konkurence Clone Wars s velmi mizivým dopadem na universum a bohužel nedokázala vytěžit ani dvě nejlepší postavy - Maula s Thrawnem.